masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Nintendo Switch: - Mit rejt a doboz és más nyalánkságok.
( Kategória: Érdekességek Írta Norbi(HUN) - 2017 február 17 péntek - 17:26:27 )


A tegnapi és a mai napon érdekes dolgok kerültek fel a YouTubra és az internetre,ami mindenképp érdekességnek számít,mivel köztudottan a Nintendo Switch majd csak március 3.-ától lesz kapható világszerte,azonban egy illető mégis csak időelött kézhez kapta a saját előrendelését.
Egy bizonyos Floko nevü illető kapcsolatba lépett azzal a szerencsés NeoGAF fórumozóval,névszerint "hiphoptherobot",aki idő előtt kapta meg az előrendelt Nintendo Switch-ét és megkérték,hogy csináljon nekik egy kicsomagolós videót.Amit itt láthattok...Az érdekességeknek azonban itt még nincsen vége.A következő kis videóban a Nintendo Switch operációs rendszeréből és néhány alap beállításról kaphatunk ízelítőt.Itt kiderülhetett néhány apróság is a Switch-ről,olyanok például,hogy mennyi szabad tárhely marad a konzolban az operációs rendszer mellett (32GB-ból 25.9GB),vagy hogy miként fest a Switch menüje fehéren és feketén.Tárhellyel kapcsolatban sokakban felmerülhet a kérdés,hogy "ez mire is lesz elég?". Ha azt nézzük,hogy egy Xbox One vagy egy PS4 játék alapban terpeszt 30-60GB tárhelyet,de van ami még ennél is többet,akkor bizony kevésnek tűnhet ez a maradék alig 26GB.Azonban a Nintendo Switch-en kártyákon vannak a játékok,amiknek nincsen szükségük arra,hogy feltelepítsék magukat a töltés idők miatt,mint egy One,vagy egy PS4 esetében.Így csak a játékok mentéseit és a plusz tartalmakat (frissítés,DLC-k) kell eltárolnunk,ami jóval kevesebb helyet foglal.Ezenkívül a Switch-et még lehet mikro sd kártyával is bővíteni,de ha ez még sem lenne elég,a dokkoló rendelkezik még 3 darab USB-vel,amihez (hivatalosan még nem volt róla szó) a későbbiekben akár egy külső HDD-t is csatlakoztathatunk majd,ebből adodóan pedig már az eShop-ból letöltött nagyobb terjedelmű digitális játékok tárolása sem jelenthet gondot.
No,de akkor jöjjön az operációs rendszert bemutató kis videó...

HA SZERETNÉD TOVÁBB OLVASNI,KATTINTS A " Hír folytatása " GOMBRA!


[ A hír folytatásához kattints ide! ]


Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hozzászólás
Nintendo Switch: - Mit rejt a doboz és más nyalánkságok.Norbi(HUN) | febr 17 : 17:53


Hozzászólás: 1375


Válasz erre
Nekem eddig tetszik,habár az eddigi konzolok op rendszereinek voltak zenéi is,amit jelenesetben annak tudok be,hogy még nagyon nyers változatban van a Switch.
A későbbiekben pedig jönnek majd a frissítések.
Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Xbox One-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS4-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!

Nintendo Switch: - Mit rejt a doboz és más nyalánkságok.Gábor92 | febr 17 : 18:17
[ Haladó ]

Hozzászólás: 17

Regisztrált: okt 15 : 11:24
Válasz erre
Most már legalább tudjuk, hogy néznek ki azok a dolgok amikről eddig csak beszéltek. Ennyit mondjuk akár már a hivatalos csatornára is feltehetnének nem?
Az a legérdekesebb, hogy sikerült előbb megkapnia a konzolt, ez érdekelne.
Akkor lennék nagyon morcos, ha az lenne a videóban, hogy játszik is vele. Ha nem kapott hozzá játékot, akkor 2 hétig csak nézegetni tudja

Nintendo Switch: - Mit rejt a doboz és más nyalánkságok.Norbi(HUN) | febr 17 : 19:41


Hozzászólás: 1375


Válasz erre
Az EuroGamer is kapott egy példányt a másik fajtából. {link}
Viszont engem az jobban érdekelne,hogy milyen levelet olvasnak.Ha az arról szól,hogy bocsi,de kérlek ne reklámozzátok idő elött,akkor valakik nagyon nagy sz@rban vannak.
Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Xbox One-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS4-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1505 másodperc, 0.0236 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 56. Memória használat: 5,103kb