masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

A Miiverse napjai meg vannak számlálva
( Kategória: Egyéb Írta D@reeo - 2017 augusztus 29 kedd - 19:51:01 )


A Nintendo bejelentése alapján, a már több éve működő Miiverse rendszert november 7.-vel leállítják mind a Wii U-n, mind a 3DS rendszereken. Az említett konzolokon ugyan megmarad az online alkalmazás ikonja, erre kattintva azonban a fenti dátum után egy hibaüzenetet fog kapni a felhasználó. Mivel ez a közösségi hálózat sok játékban és gyakorlatilag az egész online funkcióban sok szerepet kapott a két konzol életében ez nagy változásokat fog hozni.


  • A felhasználók nem fognak tudni saját bejegyzéseket, képeket létrehozni, illetve más játékosok hírfolyamára megjegyzést írni, vagy kedvelni azt.
  • A Voice chat és a hírközlés, illetve a profil és ahhoz tartozó leírások is eltűnnek, így többé nem tudnak egymással kommunikálni a felhasználók.
  • Az online funkciók megszűnnek a Miiverse-t támogató olyan játékokban, mint a Super Smash Bros., Mario Party 10, vagy a Mario Kart 10 (melyben fél perces kisfilmet oszthattunk meg futamainkról Youtube-on is)
    Kattints a teljes listáért.
A már megosztott tartalmak letölthetők maradnak a zárásig, ez a következő linken érhető el mindenki számára. Bejegyzéseinket és képeinket menthetjük itt le, a többi felhasználó hozzászólása azonban nem lesz letölthető.

A Miiverse 2012.-ben indult útjára a WiiU konzollal, majd 2015.-el kibővítették a funkciót és elérhetővé vált okostelefonokon, illetve személyi számítógépen is. Idén júliusban egyes adatbányászok utalásokat találtak arra, hogy nemsokára bezárja kapuit a rendszer. A kérdés csupán az, a 2018.-as új online szerviz indulásával vajon tudják-e majd pótolni valamilyen módon a hiányzó online funkciókat?

[Beküldte Shepard]

Hozzászólás: 4 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hozzászólás
A Miiverse napjai meg vannak számlálvaNorbi(HUN) | aug 30 : 00:58


Hozzászólás: 1401


Válasz erre
Na ez a gusztustalanságok gusztustalansága...Ami tök jó azt megszüntetni,ami sz*rra való meghagyni.Teljesen kiégek,amit a Nintendo mostanában csinál.Szegény Iwata forog a sírjába,amit ezek a kapzsi pa*asztok csinálnak.Hányingerem van tőlük.Ilyenkor örülök,hogy már nem függök tőlük meg a gusztustalan üzletpolitikájuktól...
Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Nintendo 3DS ID-m: 3025-2184-8454
Xbox One-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS4-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!

A Miiverse napjai meg vannak számlálvaShepard | aug 30 : 19:58


Hozzászólás: 177


Válasz erre
Sajnos minden amit felépítettek és jó volt, vagy ötletes, szép lassan kiveszik és leépítik. Nem hiszem, hogy ne tudták volna tovább vinni a MiiVerse-t és a Voice chat-et Switch-re. A nemsokára induló online dolgaik alapja lehetett volna a beszedett pénzért cserébe. Csalódott vagyok én is.
Connection Ambassador program letudva.
Segítetteim: Penisz, T_ibi, Angelus, Dimand Jozsef, Sitijani, Olahtomi86, Acelos, Don Carlo, Maria, Rooland, Bachrezso, HeAdsho, Fricix, Orzokiller, Simoka, TomDog, Tomiwii, Samberg, Erős Kristóf, "5959". Köszönöm nekik!


A Miiverse napjai meg vannak számlálvaNorbi(HUN) | aug 30 : 23:46


Hozzászólás: 1401


Válasz erre
Akkor jó...megnyugodtam,hogy nem velem van a baj.
Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Nintendo 3DS ID-m: 3025-2184-8454
Xbox One-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS4-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!

A Miiverse napjai meg vannak számlálvahunMyrte | szept 19 : 22:47


Hozzászólás: 327


Válasz erre
Nekem sem tetszik, hogy leállítják. Ötletes volt nagyon.
"Csodák nélkül nem is élhetnénk" /Hókirálynő - Yuki no Joou/


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3550 másodperc, 0.1990 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 59. Memória használat: 4,977kb