masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Xbox Live a Nintendo Switch-en is?
( Kategória: Érdekességek Írta Norbi(HUN) - 2019 február 04 hétfő - 16:31:51 )Lehetséges,hogy a Microsoft semmibe veszi a szolgáltatás exkluzivitását és a lehető legtöbb platformra kiterjeszkedik?
Nos,ez elég érdekesen hangzik,azonban a Game Developers Conference 2019 programlistáján felbukkant egy érdekesség,miszerint a Microsoft az Xbox Live játékosközösségét növelni szeretné iOS, Android, Switch, Xbox és PC platformokon.

"Az Xbox Live most SOKKAL nagyobb lesz. A szolgáltatás 400 millió eszközről 2 milliárdra költözik az új platformok közti fejlesztői készletünknek hála."

A GDC oldaláról származó információk szerint a Microsoft célja,hogy összekösse az iOS, Android, Switch, PC és Xbox platformok játékosait az Xbox Live social rendszerén keresztül.Ezt úgy kell elképzelni,ami már a PC és az Xbox között is működik.Olyanok mint az Achievementek,a Gamer Tag-unk,a barátlistánk és minden egyéb.

"A játékszolgáltatás fejlesztők így megtakaríthatnak időt és kibővíthetik a játékostáboraikat,mivel a Microsoft menedzseli majd ezzel az interakciót több milliárd képernyő között."

Informátorok szerint az ehhez szükséges fejlesztői csomagot,tervek szerint szintén be is fogják mutatni még az idén a GDC-n.


Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hozzászólás
Xbox Live a Nintendo Switch-en is?Norbi(HUN) | febr 04 : 16:39


Hozzászólás: 1401


Válasz erre
Hát ez elég érdekesen hangzik...
Mondjuk nálam tök úgy tűnik mint ha a Microsoft-t kifulladt volna minden téren és úgy akarna életben maradni,hogy rá akaszkodik minden nagyobb kiadóra,támogatásért cserében.
Ez az egész olyan szinbiózis szagú...
Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Nintendo 3DS ID-m: 3025-2184-8454
Xbox One-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS4-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!

Xbox Live a Nintendo Switch-en is?Shepard | febr 04 : 17:48


Hozzászólás: 177


Válasz erre
Nettó hülyeségnek tartom ezt a pletykát. Szerintem a terjeszkedés arra utal, hogy be akarják hozni a live-ot tabra, mobilra is (amirôl korábban már só is volt), de semmi több. Sem az Xbox, semi a Ninti nem akarná megosztani a felhasználók adatait a másik rendszerrel, márpedig ez anélkül nem menne.
Connection Ambassador program letudva.
Segítetteim: Penisz, T_ibi, Angelus, Dimand Jozsef, Sitijani, Olahtomi86, Acelos, Don Carlo, Maria, Rooland, Bachrezso, HeAdsho, Fricix, Orzokiller, Simoka, TomDog, Tomiwii, Samberg, Erős Kristóf, "5959". Köszönöm nekik!


Xbox Live a Nintendo Switch-en is?Norbi(HUN) | febr 04 : 17:54


Hozzászólás: 1401


Válasz erre
Olvastam a neten arról,hogy a Nintendo nem sokára (áprilisig) valami új és nagy dolgot akar majd bejelenteni...remélem nem ezt.

Jó dolog az exkluzivitás és jó ha ez így is marad.
Apró-popó...Szerintem is csak az lesz,hogy megfogod tudni nézni Switch-en is az Xbox-os profilodat.Bár nem tom,hogy ez igazából miért is jó nekünk...
Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Nintendo 3DS ID-m: 3025-2184-8454
Xbox One-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS4-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1583 másodperc, 0.0322 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 56. Memória használat: 4,973kb