masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Oldal újraindítása
( Kategória: Oldallal Kapcsolatos Hírek Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 03 csütörtök - 14:08:38 )
Sziasztok!

Szeretném az oldalt újraindítani, viszont nem a megszokott formában, hanem egy olyan konzol gamer összefogó oldalt,ahol lenne külön részleg a Nintendo-nak, a Playstation-nek és az Xbox-nak.Azért nincsen meghatározva,hogy teszem azt Nintendo Switch vagy PS4 vagy Xbox One,hogy ne egy adott generációra fókuszáljon az oldal, hanem egy adott tipusra,különben ugyan erre a sorsra jutna,mint a jelenlegi.Viszont teszem azt például a Nintendo-n belül meglenne az adott generációk fórum jellegben,ahogy a jelenlegi fórumunkban is van.
Ebben szeretnék olyan gamerek segítségét kérni,akik értenek az oldal szerkesztéshez, valamint nyitottak mind a három konzol óriás felé.
Mi anno a WiiHungary-t csupán kedvtelésből, hobbiból csináltuk és alakítottuk a legjobb tudásunk szerint azért mert szerettük csinálni,ezért szintén ebben a tendenciában keresném azokat a leendő személyeket,akik nem anyagi javakból csinálnák, hanem ahogyan anno mi és ahogyan az idejük megengedi.

Köszi hogy elolvastad és ha szeretnél segíteni az oldal újraindításában, akkor jelezd a topikjában hozzászólás formájában!


Hozzászólás: 2 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hozzászólás
Oldal újraindításanorth | szept 06 : 17:39
[ Wii Addict ]

Hozzászólás: 57

Regisztrált: máj 11 : 08:41
Válasz erre
HAJRÁ! Sajnos én nem sokat tudok tenni érte. eléggé elfoglalt lettem! Azért amint az időm engedi firkálok ide-oda valamit
"..Nem vagyok őrült, csak az én valóságom más mint a tiéd..."

Oldal újraindításaNorbi(HUN) | szept 06 : 18:19


Hozzászólás: 1407


Válasz erre
Ennél többet nem is segíthetnél jelenleg north.
Köszi szépen!
Jelenleg amivel sokat segíthetsz és a többiek is segíthetnek az hogy rendszeresen látogatjátok az oldalt és hozzászóltok ti is a témákhoz és a hírekhez.Apropó hírek...még azzal is segíthettek hogy néha egy- két hírt küldetek be ti is.

Amúgy a fent említett dolgok annyiból változtak hogy az oldal továbbra is a Nintendo vonalát erősítené csak,de ettől függetlenül az oldalon ugyan úgy mint korábban a PS és az Xbox témáit is meg lehet találni úgy mint régen.
[ módosítva szept 06 : 18:45 ]
Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Nintendo 3DS ID-m: 3025-2184-8454
Xbox One-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS4-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2692 másodperc, 0.1205 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 53. Memória használat: 4,958kb