masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Syoban Action Wii
( Kategória: Homebrew Írta DAud_IcI - 2010 január 31 vasárnap - 21:37:57 )
A sokak által az egyik legnehezebb, de kétség kívül a legszadistább 2D platformerének tartott Syoban Action(aka Cat Mario) megjelent Wii-re is! A japán freeware nyílt forráskódú játékot Scognito portolta erre a konzolra, ahol remek szórakozást nyújt azoknak, akik szeretnek saját illetve más szenvedésén hatalmasakat röhögni, illetve akiknek már nem hogy a szoftver által parodizált Super Mario Bros, de még a Lost Levels se nyújt elég kihívást.

[adatlap]
[letöltés]
Hozzászólás: 2 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hozzászólás
Syoban Action WiiDAud_IcI | jan 31 : 21:55
[ Profi ]

Hozzászólás: 54

Regisztrált: jan 17 : 19:56
Válasz erre
Most próbáltam ki. PC-re voltam rákötve(tv-tuner-rel), és nem találom az RCA-jack átalakítóm, szóval a hangról nem tudok mit mondani, de a képről igen. Úgy látszik, a felbontás és a képfrissítés nem lett optimalizálva, mert a kép kicsit mosottas, és szellemes amikor előre haladok. A kép alján ott egy csík a háttérből, úgy mint amikor egy flash-játékot magában nyitunk meg.
Úgy tűnik, hogy hiányzik a futás, ami nélkül az első pálya végét nem lehet megcsinálni. Ha ebben tévednék, akkor azt kérlek jelezd, thx.

Összességében elég összecsapott munka lett.
!! Olvasd el a leírásokat is !!

"[Lat's Tap] Requires an official Wii box for each player.. WON'T WORK WITH ANY OTHER CARDBOARD BOX..." -Evil Nintendo Wii Robot

Syoban Action WiiRocco | jan 31 : 23:13
[ Látogató ]

Hozzászólás: 2

Regisztrált: aug 28 : 11:47
Válasz erre
PC-n régen már játszottam vele, ez nem egy megszokott Mario, semmi sem úgy működik ezen ahogy kellene, ezt ne felejtse el senki sem! A befejezés sem egyszerű a első pálya végén. Youtube-n van segítség. Nem könnyű.

Hamarosan kipróbálom Wii-n.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

 

Oldal létrehozási idõ: 0.7256 másodperc, 0.2903 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 53. Memória használat: 4,954kb