masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

A Rayman Legends is multiplatform cím lesz
( Kategória: Wii Game Hírek Írta D@reeo - 2013 február 10 vasárnap - 13:26:59 )


A Rayman Legends című játék is kilép a Wii U exkluzív címek köréből. Az Ubisoft bejelentése alapján az újabb kalandokat felölelő rész - a Nintendo új üdvöskéje mellett - ez év szeptemberében érkezik Xbox360-ra és PS3-ra is. Sajnos a portolás további munkálatokat vesz igénybe, így a Wii U-s verzió megjelenését is eltolták és a a Legends az összes konzolra, egyszerre érkezik majd.


A döntést az Ubisoft vezető marketing igazgatója a következőképp magyarázta: "Sok Xbox360, Playstation tulajdonos és Rayman-t kedvelő hangoztatta, hogy jelenlegi konzolján szeretné kipróbálni a Rayman széria újabb részét. Úgy döntöttünk, megadjuk nekik ezt a lehetőséget, ezzel együtt szélesítve a célközönséget ezen innovatív és emlékezetes játék számára."

[Beküldte Shepard]

Hozzászólás: 6 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hozzászólás
A Rayman Legends is multiplatform cím leszkaffau | febr 10 : 13:31
[ Laza játékos ]

Hozzászólás: 3

Regisztrált: ápr 15 : 06:25
Válasz erre
remélem nem csak a wiiU-ra, hanem a Wii-re is megjelenik majd

A Rayman Legends is multiplatform cím leszShepard | febr 10 : 13:34


Hozzászólás: 177


Válasz erre
Elvileg arra nincs bejelentve és mivel a Wii U-nál az új kontroller is nagy szerepet kap, kevés esély van rá... Engem inkább az zavar, hogy a Wii U-s verza is később jön. Nem tesz jót az eladásoknak.
Connection Ambassador program letudva.
Segítetteim: Penisz, T_ibi, Angelus, Dimand Jozsef, Sitijani, Olahtomi86, Acelos, Don Carlo, Maria, Rooland, Bachrezso, HeAdsho, Fricix, Orzokiller, Simoka, TomDog, Tomiwii, Samberg, Erős Kristóf, "5959". Köszönöm nekik!


A Rayman Legends is multiplatform cím leszNorbi(HUN) | febr 10 : 14:05


Hozzászólás: 1469


Válasz erre
Szerintem sem lesz Wii verzió.
Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!


Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Nintendo 3DS ID-m: 3025-2184-8454
Xbox-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


YouTube csatornám: NorbiHUN Gaming

A Rayman Legends is multiplatform cím leszboci1 | febr 10 : 17:33
[ Laza játékos ]

Hozzászólás: 2

Regisztrált: nov 26 : 19:24
Válasz erre
Hát nemtudom....Nem túl biztató ez a hír..(exklúzívből-multi...) Én azthiszem kivárok még a vásárlással , a cégek is ezt teszik....Ezáltal az x-box verziónak viszont örülök.

A Rayman Legends is multiplatform cím leszD@reeo | febr 10 : 20:06


Hozzászólás: 245


Válasz erre
Egy újságírói adatbázisban az alábbi adatok vannak:
Formats: WiiU, PS3, X360
Out: 28/2/2013 (WiiU), Sept 2013 (PS3 X360)
Persze lehet, hogy ezek nem a legfrissebb adatok.
Eladó KONZOL cuccok, plüss figurák!

KATT IDE!


A Rayman Legends is multiplatform cím leszMongooseNX71 | febr 11 : 09:05

Vendég


Válasz erre
"Sok Xbox360, Playstation tulajdonos és Rayman-t kedvelő hangoztatta, hogy jelenlegi konzolján szeretné kipróbálni a Rayman széria újabb részét. Úgy döntöttünk, megadjuk nekik ezt a lehetőséget, ezzel együtt szélesítve a célközönséget ezen innovatív és emlékezetes játék számára."
Kiegészíteném: "... A Nintendo pedig nem volt hajlandó fizetni azért, hogy az ő konzoljukon előbb mehjelenjen, így garantálva egy időszakos exkluzivitást a platformnak".
Annak idején a MS fizetett (nem is keveset) a RockStar -nak, a GTA4 holmi fél éves platform-exkluziviztásáért az X360 -ra. Nintiék máshogy gondolkodnak. És sztem eléggé lükék voltak ebben most.
Merthogy igencsak megdobta volna a hardver eladásokat. Sír a Nintendo, hogy sehol sincsenek az ütemezett értékesítési tervhez képest. (lsd: az alattunk lévő hír) Hát így mostmár tényleg nem lesz meg.
Nagyon sok helyen olvasni, hogy majd ez lesz/lett volna az áttörés, a kora tavaszi WiiU block buster, az új system seller. Ami miatt sok-sok felhasználó várt még a gépvásárlással. Na, ők (is) benyalták.
Ellenben örvendetes számomra is a multiplatformizálás. Az Origins nagyon bejött és igazán remélem, hogy ezzel sem leszek másképp. Csak halkan merem súgni, sztem egy Vita verzió is simán érkezni fog.
Esetleg a még hátralevő időszakban még bele lehet gyúrni egysmást. Új pályák, multi lehetőségek, plusz zenék, meg mittudoménmik. Elég nagyok azok az adathordozók, tessék őket telepakolni !


[ módosítva febr 11 : 09:13 ]


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

 

Oldal létrehozási idõ: 0.6807 másodperc, 0.2213 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 65. Memória használat: 1,140kb