masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Játéktesztek
Kategóriaválasztó:
Összes teszt megjelenítése, kategóriaszűrés nélkül.
 

Fire Emblem Warriors (3DS)

Szerző: hunMyrte

Nem sok játék büszkélkedhet azzal a ténnyel, hogy a Nintendo mindkét kézikonzolján is tiszteletét teszi. Vajon ez a kettősség a játék javára vált?
Átlag81%
 
 

Shin Megami Tensei: IV (3DS)

Szerző: hunMyrte

3DS-re rengeteg RPG található, de az biztos, hogy az Atlus játékaival nem lőhet bakot. Ilyen a Megami Tensei széria. Ha valaki látta a "Devil Survivor 2 The Animation"-t, sejtheti miről is van szó. A nagy Kami-sama (isten) kiválaszt egy "szerencsés"-t, aki újra formálhatja saját kedvére a világot. Üdv Apokalipszis!
Átlag88%
 
 

Animal Crossing: New Leaf (3DS)

Szerző: hunMyrte

Nem igazán tudtam elképzelni, hogy milyen játékról is lehet szó az Animal Crossing: New Leaf esetében. Hiába olvastam róla kritikákat, még mindig tanácstalan voltam, hogy kell-e nekem vagy sem. Remélem az én "kis" összefoglalóm segít dönteni az ilyen dilemma előtt állóknak.
Átlag97%
 
 

Picross 3D Round 2 (3DS)

Szerző: hunMyrte

Az tény és való, hogy a 30 év feletti nők jobban szeretik a gondolkodós puzzle játékokat. Vajon nekünk is a szenvedélyünké tud válni? Mindenesetre jó pár Picross érhető el a Nintendo 3DS készülékre kártyás vagy kizárólag digitális címként. Már mi is teszteltünk egy korábbi részt.
Átlag84%
 
 

Disney Magical World 2 (3DS)

Szerző: hunMyrte

Már a neve is mutatja, hogy a cukiságfaktor az egekben van ettől a Nintendo 3DS játéktól. Vagyis, aki nem szereti a túl édes dolgokat, annak fölösleges tovább olvasnia soraimat.
Átlag86%
 
 

Fantasy Life (3DS)

Szerző: hunMyrte

A neve alapján valami Animal Crossing, Sims szerű játékra gondolhatunk, de szerencsére egy tartalmas RPG fogad minket. Több tíz órát barangolhatunk Reveria területén mágusként, kovácsként vagy akár még szabóként is, hogy segítsünk a kedves lakóinak. Találkozhatunk lusta őrrel, vagy drágakőre vágyó özveggyel is.
Átlag88%
 
 

Monster Hunter Generations (3DS)

Szerző: hunMyrte

Talán már eleget játszottam a Monster Hunter Generations-szel, hogy bátorkodjak írni róla pár gondolatot. Viszont nem könnyű pártatlanul tekinteni egy olyan játékra, aminek a rajongója vagy és képes vagy 300 órát eltölteni a társaságában.
Átlag100%
 
 

Rhythm Paradise Megamix (3DS)

Szerző: hunMyrte

A játék kipróbálása előtt azt hittem, hogy van némi ritmusérzékem, mert évekig énekkaros voltam. De ezen az elképzelésemen kegyetlenül átgázol a Rhythm Paradise Megamix.
Átlag83%
 
 

Shantae and the pirate's curse (3DS)

Szerző: hunMyrte

Mostanság nem sok olyan játék készül, amin az ember erőfeszítés, többszöri próbálkozás nélkül tud végigmenni. A Shantae and the pirate's course ennek pont az ellentéte.
Átlag84%
 
 

Disney Art Academy

Szerző: hunMyrte

"Anyone can learn paint and Draw" Mindenki tud festeni és rajzolni
Átlag85%
 
 

Typoman

Szerző: hunMyrte

Sokakat elfogott az indie láz. Mindenki szeretne valami frissel, valami újjal találkozni. A Nintendo-t is elérte az "őrület". Igyekszik is a lehető legtöbb támogatást megadni a stúdióknak. Biztos mindenki emlékszik, hogy a 2015-ös E3-man mutatták be a Nindies@Home programot, melynek keretein belül számos exkluzív indie játék demóját tudtuk letölteni a megjelenés előtt. Az egyik ilyen cím, a Typoman volt, egy szürreális világban játszódó puzzle játék. Egy kicsit hasonlít is a Limbo-ra, de csak egy picit.
Átlag73%
 
 

Tokyo Mirage Sessions FE

Szerző: hunMyrte

A Shin Megami Tensei (azon belül a Persona) és a Fire Emblem olyan széria a stratégia RPG-k világában, hogy egy szerepjáték rajongó se tud szó nélkül elmenni mellettük. Most megtudhatjuk, hogy a Tokyo Mirage FE Session milyen sikerrel ötvözte a két világot.
Átlag97%
 

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2998 másodperc, 0.1471 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 1,183kb