masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Connection Ambassador Promotion
Segíts egy havernak csatlakozni a Shop Channel-re és kapjatok mindketten 500 Wii pontot!

szerző: Quiet
 10.0 - 9 szavazat -

2009 Október 21: A Nintendo elindítja a Connection Ambassador Promotion-t, melynek keretein belül Európai Wii tulajok ingyen pontokat szerezhetnek konzoljuk Shop Channel-jébe. A program lényege a Shop Channel használatának népszerűsítése azzal, hogy ismerősök segítenek egymásnak csatlakozni hozzá. Amennyiben sikeresen végrehajtjátok az alant leírtakat, mindketten kaptok 500 Wii pontot.
Kétféle szereplője van a programnak. Az első a „Connection Ambassador” (Aki segítséget ad egy a csatlakozáshoz), A másik pedig a „Person who was helped”( Aki a segítséget kapta).

Segítséget kapott nyilván csak egyszer lehetsz és a Shop Channel-es regisztrációd után 30 nap áll rendelkezésedre, hogy igénybe vedd ezt a programot. Ezután már csak Segítséged adó lehetsz.

  • Ha segítséget adó-ként legalább 10 embernek segítesz csatlakozni, akkor eléred az Arany státuszt, amivel Ingyen letöltheted a Nintendo által kiadott összes NES játékot a Virtual Console menüpontból és lévén, hogy 10 embernek segítettél 10x500 (5000) ponttal is gazdagabb leszel.


  • Ha segítséget adóként 20 embernek segítesz csatlakozni (ami a maximum), akkor eléred a Platinum státuszt, amivel Ingyen letöltheted az összes NES, SNES és N64 játékokat a Virtual Console menüpontból és lévén, hogy 20 embernek segítettél 20x500 (10000) ponttal is gazdagabb leszel.Hogyan válhatsz Connection Ambassador-á (Segítővé)?
-Lépj be a Shop Channel-be

-Látni fogsz egy ikont a Wii Shop Channel nyitó oldalán ezzel a címmel: „Connection Ambassador Promotion”

-Válaszd ki ezt az ikont, ezután kettő újabb jelenik meg: az egyik arra hivatkozik, hogy te egy „Connection Ambassador” (Segítő) vagy, a másik pedig arra hivatkozik, hogy te vagy a „Person Who Was Helped” (Segítséget kapott)- Válaszd ki a „Connection Ambassador” ikont
-Itt kell megadnod annak az ismerősnek a Wii kódját, akinek segítettél. „Register Wii Number of Someone You Helped” gomb.

-30 napod van arra, hogy ezt megtedd azután, hogy az ismerősöd létrehozta a regisztrációját, és beírta a te Wii kódoddal. FONTOS: Annak az ismerősnek aki a segítséget kapta, még azelőtt be kell írnia a Segítő kódját a saját Shop Channel-jébe, míg mielőtt a Segítő tenné ezt az Ő kódjával!

-Hogyha mindketten megvagytok a kódok beírásával, akkor kapni fogsz te is és az ismerősöd is 500 pontot, amit levásárolhattok.

[Fontos: Ahhoz, hogy a program működjön, azonos Országbeállítással kell rendelkeznie a Segítő és a Segített Wii gépének a kódcsere idejére. Ezt a beállítást ellenőrizhetitek a "Wii System Settings/Country" menüpont alatt.]


Mit kell tennem, ha egy Connection Ambassador segített nekem csatlakozni a Wii Shop Channel-hez?


-Lépj be a Wii Shop Channel-be

-Látni fogsz egy ikont a Wii Shop Channel nyító oldalán ezzel a címmel: „Connection Ambassador Promotion”

-Válaszd ki ezt az ikont, ezután kettő újabb jelenik meg: az egyik arra hivatkozik, hogy te egy Connection Ambassador (Segítő) vagy, a másik pedig arra hivatkozik, hogy te vagy a „Person Who Was Helped” (Segítséget kapott)-Válaszd ki a „Person Who Was Helped” ikont.-Itt be kell írnod annak az ismerősnek a Wii kódját, aki segített neked csatlakozni.

-Wii Shop Channel regisztrációd után 30 napod van arra, hogy ezt a lépést megtedd!

-Ezután válaszolnod kell pár egyszerű kérdésre. (Kevés angoltudás szükséges)

-Hogyha mindketten megvagytok a kódok beírásával, akkor kapni fogsz te is és az ismerősöd is 500 pontot, amit levásárolhattok.

[Fontos: Ahhoz, hogy a program működjön, azonos Országbeállítással kell rendelkeznie a Segítő és a Segített Wii gépének a kódcsere idejére. Ezt a beállítást ellenőrizhetitek a "Wii System Settings/Country" menüpont alatt.]

Remélem minden lényeges információt sikerült elmondanom. Amennyiben mégis kérdésetek támad, azt a „Wii és a Wi-fi...\Connection Ambassador Promotion” fórumtopikban feltehetitek, vagy írjatok PM-et!

 

Oldal létrehozási idõ: 0.5582 másodperc, 0.1564 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 59. Memória használat: 6,379kb