Regisztrált: 2010 máj 09 v , 03:41 Lakóhely: Sárosd Üzenetek: 45
Íme a Wii jog ami leképezi a mozgásunkat a játékba:D MAgyarul akkor mozog a karakterünk ha mi is mozgunk!! Szerintem csúcs észerevételekt és kérdéseket valamint megjegyzéseket a kütyüről itt
Jópofa cuccnak tűnik. Az ára is vonzó ebay-en olyan 2-3000 Ft körül már lehet venni. Amúgy azt nem tudod váletlenül, hogy mely játékokkal kompatibilis? Vagy minden játékkal, amiben mászkálni kell? asszem láttam vaklami videot az imént, amiben Tp-t játszottak vele. Hm?
sziasztok és ez amugy mitol követi a mozgást? a kutyu miatt? és mi értelme van? max ha belenne drotozva mindkét lábad ebbe ,menne bele a madzag aztán a kezedbol a nun chuk madzagja meg a másiikkezedből a remotba na ez ugy szép lenne:)(de értelme is lenne sokkal pontosabb lenne)
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Ha jól értem, ez annyit csinál, hogy megakadályozza a joystick használatát, ha nem mozgunk közben. Ha ez tényleg az, akkor nem sok értelme van, csak rontja a játékélményt.
háát a sonic game amikor eredetileg a kezddel kéne futnod(ami szeritem [moderálva] nagy marhaság) azt cseréli le köszönjük D@reooo-nak a jo vidket=) nem is olyan rossz ez a kutyu 600ftért léáttam az ebay-on:)
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games