Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Hali minden Kedves Tagnak,úgy gondolom ez nekünk érdekünk (mivelhogy Nintendo-sok volnánk),hogy megvalósuljon a közel jövőben és elérhető legyen akár a saját konzolunkon is a magyar Nintendo kirendeltsége.Szeretném ismertetni veletek a már tutajkk által felhozott témát.(Mivel a Chatbox-on hamar túl megy a téma,inkább úgy gondoltam egy topik-ban való ismertetésben nagyobb az esély az érdeklődők toborzására.)
A lényeg:
- Saját Internetszervert szeretnénk, hogy a Wii-n ne más ország jelzése alatt kelljen neteznünk! - Magyar nyelvű kézikönyveket, sőt Wii System menüt szeretnénk! - Hivatalos boltokat, több játékot, elérhetőbb árakon! - Több fancuccot! - Több rendezvényen való bemutatót, hogy mások is megismerhessék kis hazánkban mi a különbség a Playstation és a Nintendo Wii között! - Nintendo konzol és játék reklámokat a médiában!
Bővebben a megadott link-en tudhattok meg többet{link}
És,ha nem nagy kérés a Kedves Tagoktól,aki aláírta az jelezze ebben a topik-ban.Valamint az ezzel kapcsolatos,dolgokat,kérdéseket is itt tehetitek fel.
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Remélem minél többen aláírják, hátha tényleg lesz belőle valami. Az is jó lenne, ha megpróbálnánk minél több helyre kitenni, hogy mások is aláírhassák. Akár más fórumokra vagy facebook-ra.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Asdd írta ...
Tedd ki szerintem hírbe is
Azért csináltam külön topik-ot neki,hogy folyamatosan elérhető legyen.A hírben egy két nap aztán már el is felejtették.(Mellesleg a hírben kifüggesztést mindenhogyan mellőzném egyéb okok miatt.)SORRY!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games