Regisztrált: 2008 máj 03 szo , 06:45 Üzenetek: 221
Én igaz nem karácsonyra kaptam de ugy közelébe egy X360-t aztán sikerült megcsináltatni a wii-t és kaptam még Pénzt, farmert, könyvet és a pénz el is lett költve egy uj PC-re
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nagyobb micro SD-t a telómba,hogy tudjak filmeket letölteni. Esetleg egy Wii játékot.... De amit mindenképpen szeretnék még (minden évben kértem).... -SZERETETET,BÉKESSÉGET,BOLDOGSÁGOT!!!
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
A listám amik jelenleg kellenek, fontossági sorrendben: 1.3DS 2.Wii 3.DVD adapter Xbox-hoz 4.Mayflash universal ps2 adapter 4,5.Mayflash Xbox to PS2 5.Xbox kontroller 6.PS2 kontroller 7.Super Mario 3D Land (De lehet hogy White 3DS-t veszek Mario-val) 8.Flash kártya a GBA-mhoz 9.Valami kütyü amivel a TV-n nézhetem a PC-m, tehát egy vga to s-video adapter 10.Egy kis pénz a kártyámra
Persze ebből karácsonyra csak az elsőt, és a harmadikat kérem! A többit még van időm gyűjtögetni születésnapomig!
Miaza Dvd adapter xbox -hoz? milyan kimenetek vannak a vga-don? Csak mert lehet, málam akad olyan átalakító a fiók alján...
És ha már Christmas-list: 1. Annak a féregnek a lakce, aki feltörte a HardverAprós accountom) 2. Asszonynak egy állás 3. Navi joy ps3 -hoz 4. Sharp Shooter 5. Socom: Stealth Forces ( ps3) 6. Virtua Tennis 5 ( ps3) 7. Starfox (3ds) 8. Egy új gyári üveghátlap az iPhone4 -emre (asszony focizott vele a betonon) 9. Bringakormányra szerelhető iPhone4 tartókonzol 10. Egy "normális" fényképezőgép
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
MongooseNX71 írta ...
Miaza Dvd adapter xbox -hoz? milyan kimenetek vannak a vga-don? Csak mert lehet, málam akad olyan átalakító a fiók alján...
És ha már Christmas-list: 1. Annak a féregnek a lakce, aki feltörte a HardverAprós accountom) 2. Asszonynak egy állás 3. Navi joy ps3 -hoz 4. Sharp Shooter 5. Socom: Stealth Forces ( ps3) 6. Virtua Tennis 5 ( ps3) 7. Starfox (3ds) 8. Egy új gyári üveghátlap az iPhone4 -emre (asszony focizott vele a betonon) 9. Bringakormányra szerelhető iPhone4 tartókonzol 10. Egy "normális" fényképezőgép
Szurkolok,hogy az asszonynak mihamarabb legyen munkahelye,mert tudom mi az a munka nélküliség. Amúgy jó látni,hogy nem csak én várom már a Karácsonyt.
Én egy wii-t szeretnék, de már 3 éve A vicc hogy vettem egy ps3-at áprilisba, mondjuk nem bántam meg de jó lenne egy wii. Most nézem, hogy mogooseNX71-től már vettem ps3 játékot, mert ő jó arc és Fehérvári ellentétbe az összes netes használt játékos szakikal.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games