Regisztrált: 2010 dec 21 k , 02:45 Lakóhely: Diósd Üzenetek: 13
Sziasztok! Vettem egy Wii-t amit hazavittem összeszereltem. Bekapcsolás után az A gomb megnyomása után a nyelv választó képen nem lehet továbbmenni. Nem reagál semmire. Hiába nyomok bármilyen gombot sajnos semmi nem történik. Újraindítottam többször is de nem reagál a nyelv választó képen és nem tudok tovább lépni. Szerintetek selejt a gép? Köszi a válaszokat!
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1512
Ez mióta hang probléma? Mindenesetre a következő kérdéseim lennének: 1. A Wiimoteban van elem( Nem nézlek hülyének, de volt vár ilyen eset, hogy nem) 2. Rendesen párosítva van a Wiimote és a wii? Vagyis világít a wiimoto-en az eslő kék led? Ha nem, akkor szedd le az akksi fedőt, és a wiin a memóriakártya nyílást nyisd ki, majd egyszerre nyomd meg a 2 piros gombot. (Nem, ez nem az önmegsemmisítő ) 3. Milyen a TV? 16:9-es vagy 4:3-as? Nem lehet, hogy csak nem látod a next gombot a képernyő alján?
Bocs, hogy ide írtam de nem találtam jobb helyet neki.
Elem van az irányítóba és le is teszteltem (4 kék led). Többször is párosítottam de nem akart tovább menni a hibán. Igazándiból az első képről mindig tovább engedett egy A gomb megnyomása után, de a nyelv választónál semmi reakció. A leírásokba erről semmit nem találtam. Szerintem egy ilyen játékot a lehető legjobban leegyszerűsítenek kezelés szinten ezért nem is értem a hibát. A TV-n mindent látok.
Pont ezt a képet látom, de sajna az a kis kezecske az nincs. Az összes gombot nyomtam már, kínomba kombinációkat is kipróbáltam de semmi. Teljesen nem vagyok analfabéta se a konzolokhoz se a számítógépekhez, de ilyet még nem tapasztaltam. Szerintem visszaviszem és kicseréltetem. Ráfogom hogy szoftverhibás. Köszi azért, hogy segíteni próbáltatok! Üdv!
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1512
Szia. Esküszöm, nem nézlek hülyének, de az infra bar be van dugva, és nem akadályozza semmi az infarab és az irányító közti területet?
Vagy ha van egy digitális fényképeződ/kamerád, akkor irányítsd az infabar felé és nézd meg az LCD-t, hogy látsz-e 4db világító pöttyöt (működik-e a bar)
Üdv
UI: Áthelyeztem az összes hszt a Kezdőknek topicba.
Bedugtam az infrabart is, többször kihúztam majd vissza, de semmi. Próbáltam közelről és távolabbról is, de semmi. Sőt még az angol nyelvű leírásba találtam olyat, hogy bizonyos berendezések zavarhatják esetleg a jelet ezért kikapcsoltam a karácsonyi lámpákat stb. A négy világító pöttyöt szabad szemmel nem lehet látni? Csak fényképezőn vagy kamerán? Elvileg az infrabarnak kéne vennie az "A" gomb jelét is? Ha igen akkor jó az infrabar mert a Norbi(HUN) által csatolt képre is egy A gomb megnyomásával jutottam amit hang is kísért.
Ha hiszed ha nem en is igy jartam. Aztan rajottem, hogy ez nem egy normal taviranyito, es nem az alapgepre kell iranyitani. Mar felemeltem a kezem ,hogy foldhoz vagjam az iranyitot es megjelent kis mancs a TV-n , hiszen tudatlanul is de az infrahoz iranyitottam a taviranyitot. Lehet , hogy hulyeseg de en igy jartam.... evilaci
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games