Hali! Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt! Most kaptam Karácsonyra egy új Wii-t és nem tom, hogyan lehet vele Pc-ről letöltött játékkal játszani. Nagyon nem tudom, hogyan miként működik a Wii Vagy egyáltalán, ha én letöltök egy játékot a netről azzal lehet játszani Wii-n??? Ki kell írni vagy mit kell csinálni??? Előre is köszönöm a választ
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
cslacc írta ...
Hali! Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt! Most kaptam Karácsonyra egy új Wii-t és nem tom, hogyan lehet vele Pc-ről letöltött játékkal játszani. Nagyon nem tudom, hogyan miként működik a Wii Vagy egyáltalán, ha én letöltök egy játékot a netről azzal lehet játszani Wii-n??? Ki kell írni vagy mit kell csinálni??? Előre is köszönöm a választ
Hali ezt ne ebben a topik-ban,mert ez az Általánosságban a Wii-ről és ez a HACK és vele kapcsolatos dolgok NÉLKÜLI rész,vagyis topik.
Mellesleg,ha szűz a Wii-d akkor előbb meg kell oldanod a Hack-elését,ha azt akarod,hogy a PC-ről letöltött játékok fussanak rajta. De ahogy írtam ez nem a megfelelő topik!!!
Sziasztok Boldog karacsonyt mindenkinek! Egy olyan kerdesem lenne hogy a Wii-t fektetve nem lehet hasznalni?? Van ugyanis 4 kis "laba" , viszont ha lefektetve hagytam annyira bemelegitette az asztalt hogy kicsit meg is ijedtem. Sot kikapcsolt allapotban rajtafelejtettem egy cd tokot...akkor meg a teteje is bemelegedet...pedig ugye se az aljan se a tetejen (fektetett allapotban ) nincs szellozo... Szoval szerintetek ez normalis?
Tegnap kaptam egy WII-t Karácsonyra. Ma megpróbáltam egy játékot letölteni a Shop Channel-ből, és kiírta, hogy menjek az Internet beállításokhoz és engedélyezzem. Oda is mentem, és engedélyezni is próbáltam. De kiírta, hogy nem ajánlott engedélyezni. Ilyenkor mit csináljak? (Vezeték nélküli jelszavas net.)
Daniel szerintem inkább a country beállításokat fusd át. Mert ha nem UK akkor lehet az a gond. Ha nem az a probléma akkor az angol hibaüzenetet copyzd be gugliba. az szokott segíteni.
toby nem normális dolog én is úgy használom nekem nem melegszik (pedig elég rendesen meg van hajtva) esetleg ha használt lehetséges hogy a "ventilátor" beszívta a port és amiatt melegszik ha meg új akkor majd vidd vissza. Esetleg a venti nincs beállva? daniel: sztem nem lesz engedélyezve a Wiiconnect24
Asdd szia Sajnos nem uj , de ami erdekes hogy menet kozben teljsen normalis a homerseklete, sot ahoz hogy akkor lehuljon be is kapcsoltam hogy menjen a venti. Ami meg fontos lehet hogy amikor eszrevettem a melegedest (ahogy irtam fektetve volt es a tetejen volt egy cd tok ami meleg volt mikor levettem rola, azutan kezdtem tapogatni:) ) es ami fontos lehet hogy a led sargan vilagitott nem pedig pirosan . Egyaltalan mi a kulonbseg ha sargan vagy pirosan vilagit, mas modban van? (sargan nincsen rendesen kikapcsolva?, indulni mikor bekapcsolom ugyanugy indul, mindegy hogy sarga vagy piros kikapcsolt allapotaban). Esetleg szamit hogy benne hagytam a jatek dvd-t? Amugy azota felallitva hagytam , a led pirosan vilagit es jeghideg....
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games