sziasztok Használtan vett wiit, ha nem moddolt érdemes formázni, vagy nem? ha formázom elveszhet valami? , esetleg a letöltött játékok is elvesznek? a chanelek ha elvesznek akkor az nem gáz? az előző tulaj vásárlásai, stb. azokkal mi lesz? tudna valaki segíteni? egyébként ennek mi a menete,? még annyi honnan tudom ha moddolt egy gép? és lehet tudni mennyit ment, meglehet nézni valahogy? köszönöm
Sziasztok. Az a problémám hogy vettem használtan egy Wii-t, azinban kéri a pin kodót amelyet az elöző tulaj a parental controlsnal álitott be, gondoltam leformázom a systemen belül de kéri a pint igy is. Esetleg van vmi megoldás hogy kiüssem a pint, tudom nem ez a forumban van de ez pörög, és holnap karácsonyra kiszeretném modolni a sima wii-t, valahogy lelehet formázni?
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Az,hogy jobban pörög egy másik topik,akkor sem indok,hogy a nem oda való kérdést ott tedd fel. Elvileg a Wii-t ha leformázod vissza áll az alapra és minden törlôdik róla véglegessen.Én is ezt csináltam mikor eladtam,habár az enyém nem volt mod-olva.
Szia. Értem,de pont a formázást nem értem hogyan lehetséges ugyanis a Nintendo Wii-nek elfelejtettem már a PIN kódját, hogy lehetne visszaállítani alapra?
Sziasztok. Megvan. Van egy oldal amit nem akarok megnevezni azon keresztül generáltam egy master codet, igy kilötte a parental controlst. Azért kösz fiuk, Boldog Karácsonyt.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games