Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
bolondluke hozzászólása
Sziasztok Szakik!
K.b. egy hónapja vettem egy RVL-001(EUR) Fehér Wii-t. Csak magát a konzolt vettem, semmi nem volt hozzá...
Pár napja érkezett meg egy RVL-002(USA) vadiúj, EU csatlakozós, utángyártott tápegység az E-Bay-ről.
Be szerettem volna vele kapcsolni a konzolt. Ha rádugom a tápot, akkor piros led fény világít, bekapcsolásra egy pillanatra felvillan a zöld fény, majd elalszik, a piros sem világít, csak ha áramtalanítom( kihúzom a tápot) a wii-t. Próbáltam hosszabb szüneteket is tartani, hogy a kondikból is elfogyjon a szufla... A hibajelenség ugyanaz: piros led, majd bekapcs/eject gombra elalszik... Lemezt sem tudok belerakni piros lednél...
AV kábelem még nem érkezett meg. Lehetséges, hogy a videókábel nélkül nem lehet bekapcsolni? A táp lehet a [moderálva]? A Wii előéletéről csak annyit tudok, hogy gyári állapotban van, előző tulaj elmondása szerint tökéletesen működik...
Másik táppal nem tudom kipróbálni, csak ha veszek egyet... Kilátásban van egy új eredeti RVL-002(EUR) táp, de amíg nem tudom biztosan, hogy ez a baj, addig nem venném meg.
Szal. segítsetek, van valami ötletetek, h mi lehet a probléma?
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
A fenti problémára majd válaszolnak az okosok, Wii-hez nem volt szerencsém. Eddig az biztos, hogy a Wii U játékok semmi képen sem fognak futni Wii-n. Viszont, Wii U-n mennek a Wii játékok.
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1512
írta ...
bolondluke hozzászólása
Sziasztok Szakik!
K.b. egy hónapja vettem egy RVL-001(EUR) Fehér Wii-t. Csak magát a konzolt vettem, semmi nem volt hozzá...
Nem, sajnos nem azért nem kapcsol be mert nincs rádugva az infrabar/TV kábel. Ha adsz neki áramot, akkor be kell kapcsolnia. Előfordulhat, hogy a táp a ludas. Helyileg merre vagy, hátha van a környéken valaki, aki kölcsön tudná adni
Miért nem ismeri fel a Remote-al összekötött Nunchukot az eszköz? Van gyári is és rendeltem mellé egy másikat, ami teljesen új, de azzal sem akar működni.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games