Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1512
A Wiimote-ot nem ismeri fel, vagy a nunt? ha a wiimoteot (és így a nun-t sem) nem ismeri fel, akkor szinkronizáld a konzollal (piros gomb a wiin meg a wiimoteon) Ha a wiimote-ot felimseri, de a rá akasztott nunchuckot nem, akkor a nunchuck hibás, cseréltesd ki gariban.
A Wiimote az jó, de amikor egy játék kéri, hogy csatlakoztassam a nun-t, akkor nem történik semmi. 2 Wiimote-tal és nunchuk-kal is próbáltam. Sőt, kölcsön is kértem egy harmadikat, de azzal sem ment. A gépben nem kell átállítani valamit? Egyébként moddolt csak halkan mondom. Bocsi!
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1512
Szia, nem, semmit se kell állítani a Wii-n ezzel kapcsolatban. Vagy mindkét nunchzck hibás, vagy mindkét wiimote nunchuck csatlakozója (bár ezt nem tudom elhinni). Esetleg egy videót vagy képet tudsz készíteni erről? A moddoláshoz nincs köze.
Még két ötletem támadt: Ha van BT a számítógépedben, csatlakoztasd őket a PC-hez és nézd meg az egyik progival, hogy érzékeli-e a nunchuck gomnyomásait ( {link} )
HBC-ből futtas valamilyen controller tesztert. Elsőre ezt találtam, nem tudom, hogy megfelelő-e: {link}
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games