Több mint 1 éve van balanceboardom, eddig tökéletesen működött, most viszont sehogyan sem sikerül szinkronizálni az alapgéppel. Frissen töltött akksikat tettem bele, de semmi. Mi lehet a probléma?
Bocsi ha nem jó helyre írok de még új vagyok a fórumon:) balance board ügyben kérnék tanácsot. érdemes-e snakebyte-os balance boardot venni (lcd kijelzős, de amúgy nem tudom van-e még egyéb különbség) vagy maradjak az eredeti nintendo által gyártottnál?"
Regisztrált: 2011 jún 22 sze , 11:03 Üzenetek: 102
Szia, nekem snakebyte-os van, semmi probléma nincs vele, jól muzsikál, viszonyítási alapom nincs, nem volt nintendo board-om, de a nintendo-hoz való usb-s aku is simán belement.
köszi a gyors választ. hány kg-ot bír el a snakebyte?...magasabb súlynál okoz kalibrálási gondot? valahol olvastam, hogy 85kg fölött gyakran újra kalibrál..bocsi ha hülyeségeket kérdezek,:).
Regisztrált: 2011 jún 22 sze , 11:03 Üzenetek: 102
{link} hivatalosan 180kg-ig mér, én nem vagyok egy vékony gyerek "kicsivel" több, mit 85 kg, Wii fit plus-szal használom, plusz síeléshez, deszkázáshoz, még nem volt probléma. és ami igazán mellette szól az az ára: {link} nem tom te hol nézted, de a gyári kb kétszer ennyi
14k...hmmmm...korrekt ár, ha minőségileg tényleg a gyári közelében van. Ha az új árakat nézzük, kb. 2/3 -a a Nintendo "deszkának". Viszont ehhez nincs progi, ha jól tudom. Tehát azt külön kell beújítani és egy eredeti Fit+ lemez nem az a 3000 forintos kategória! Szóval érdemes mérlegelni !! Én minden esetre inkább egy fekete gyári board -ot vàllalnék be, progival egybecsomagoltan. Olyan 22k körül biztosan találsz! Az én fehér N board -omat Fit progival, dobozosan 16000-ért vitték el két hete...
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Igen valahogy ez a valoságos ár kategória. Nálunk a Game Center-ben 14000Ft-ért van kint eredeti fehér Nintendo (szóval gyári) Wii Fit-el és a Wii Fit Plus-al.Természetesen nem új,hanem használt. Ja és minden dobozos. Akkor a jelek szerint ez nagyon korrekt ár érte. Ha még ott van és még maradni is fog egy ideig,remélem egy késôbb megrendezett bajnokság tárgyává teszik majd. Tuti indulni fogok érte.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games