14-ért a Fit+ -al tényleg príma vétel. Az enyém annó kb. 3-4 hónapig "porosdott" a boltunkban a vitrinben 15k -ért és azidő alatt a kutja sem nézett rá. Sztem azt sem tudták miféle cucc az! Mondjuk mi inkább PS2, PS3, X360 holmikkal foglalkozunk, nagyon ritka az N cucc. Nem is keresik, ezért nem is tartunk.
Sziazstok! Ha tud valaki akkor kérem segítsen. Vettem egy balance board-ot (Bigben gyártmány) és sehogy se tudom szinkronizálni a wii-vel. Usb-ről mennek a játékok, 4.2 rendszeren.
Végül Snakebyte lett a választás és természetesen megvettem mellé a Wii Fit Plus.t Összesen 17,5eFt-ban fájt úgy, hogy vettem négy db akkus elemet is. (a Wii-s változat elem nélkül szoftverrel 24e-be kerül.) A szinkronizálás rendben zajlott a wii és a board remekül összebarátkoztak egymással:)
Sőt feleségemnek még örömöt is okozott, ugyanis kb 6 kg-mal kevesebbet mutat ..sajnos ugyanezt érzékeli a wii fit plus is így kalória égetés training fals adatok alapján zajlik.. Kérdés: másnak is van hasonló problémája a Snakebyte-al vagy az elem gyengül túl hamar?
Misimano: hack-es topikba ökörködtünk ezzel anno még Mohikan-nal (meg talán Ricsi-vel) mindenkinek máshova csalt. Ráadásul még a márka is stimmel. Elem tényleg nem okoz ilyet.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games