Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
MongooseNX71 írta ...
Attól nem mérhet rosszúl, mert az aksi merül. Inkább próbáld meg sima és kemény felületen újra kalibrálni.
Igen Misimano,én is ezt ajánlanám neked. A márka jó választás volt nem nagyon szokott rá panasz lenni,bár az eredeti mégjobb,de persze drágább is és gondolom te is ezért választottad ezt a verziót.
Újra kalibráltam és sajnos változatlan az eredmény. Jelenleg is 6-7 kg-al kevesebbet mér. Lehet, hogy visszaáru/csere lesz? Vagy van vkinek tapasztalata tippe, hogy mit lehet még tenni?
Érdekesen folytatódott a Board storym. Visszavittem a hibás Snakeybyte board-ot garanciális cserére. Nagyon rendesek voltak a srácok (Ipon) átvették és mondták, hogy pár nap múlva értesítenek. 48 óra múlva jött az emíl, hogy mehetek a board-ért. Okulva az előzőből volt nálam elem( gyárilag nincs hozzá!) és a helyszínen kipróbáltam a zsír új boardot. A hiba ugyanaz. -8kg.. megköszöntem a srácoknak és visszakaptam a pénzem. Ezt követően vettem egy eredeti wii-s board-ot(ebben gyárilag adnak elemet!). A wii-s boarddal semmi problémánk nincs. Pontosan mér érzékel, szóval jól működik Saját bőrömön tapasztaltam, hogy olcsó húsnak híg a leve és soha ne vásároljak utángyártott terméket.
Regisztrált: 2011 jún 22 sze , 11:03 Üzenetek: 102
Sajnálom, ha csak az én véleményem alapján kellett végigjárnod ezt a procedúrát, nálam eddig 2 ilyen board járt, nem tapasztaltam hasonlót, de ezekszerint az ipon nem változott gari kezelés ügyben, ezt jó tudni.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Misimano írta ...
Érdekesen folytatódott a Board storym. Visszavittem a hibás Snakeybyte board-ot garanciális cserére. Nagyon rendesek voltak a srácok (Ipon) átvették és mondták, hogy pár nap múlva értesítenek. 48 óra múlva jött az emíl, hogy mehetek a board-ért. Okulva az előzőből volt nálam elem( gyárilag nincs hozzá!) és a helyszínen kipróbáltam a zsír új boardot. A hiba ugyanaz. -8kg.. megköszöntem a srácoknak és visszakaptam a pénzem. Ezt követően vettem egy eredeti wii-s board-ot(ebben gyárilag adnak elemet!). A wii-s boarddal semmi problémánk nincs. Pontosan mér érzékel, szóval jól működik Saját bőrömön tapasztaltam, hogy olcsó húsnak híg a leve és soha ne vásároljak utángyártott terméket.
Na,ja.....végülis én is ezért csak eredeti dolgokat veszek meg. De amúgy sajnálattal hallom,hogy jártál,mert itt az oldalon sokan használják ezt a márkájú utángyártott cumót és eddig nem nagyon jött vissza panasz. Mindenesetre köszi az észrevételt.
Naugye, hogy mondtam, próbáld ki a helyszínen. Amúgy az Ipon -al nekem csak pozitív tapasztalatom van. Nagyon korrektek, normálisak. Teljesen európai szinvonalú árakkal és kiszolgálással. Bár én eddig csak PC alkatrészeket vettem tőlük, de mindíg minden nagyon oksa volt velük eddig.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games