Én a pixmánián találtam a legolcsóbban {link} Ha majd lesz tapasztalata valakinek írja le, mivel gondolkodom a beszerzésén. A régi játékokknál semmit sem javít?
nem hinném, h egy hónap alatt lemegy az ára, de te már kipróbáltad? Csak azután mond miután ijászkodtál vagy kardoztál legalább vele. Eszméletlen mennyit javít egy kis olyan cucc az egészen. Amúgy meg adnak hozzá védőt is, amit meg egyébként is 2k körül vehetnél meg, tehát nem drága abszolút.
Én ráadásul alapból kettöt vettem, mert bíztam benne, és még annál is jobb lett, mint amire számítottam. Ha red steel 2 fele annyira is lesz pontos már tuti vétel, ha pedig megcsinálják ilyen szinten mint a resortban a kardozást, szerintem 95% alatt nem fog értéket kapni sehol.
lol, én mondtam hogy szídod valahol? azt mondtad nem ér meg 7k-t és lemegy az ára. Én pedig válaszoltam, hogy biztos nem fog lemenni és hogy megér bőven annyit mert jó
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games