mire jó ez a motion plus? egy rakás pénzt kiadtam érte és a sport resorton kívül más játék nem használja! nagyon nagy hülyeség! azthittem majd a Clone Wars: Lightsaber Duels-hez kelleni fog, de nem, tök gagyi az a játék. mondjatok már olyan játékokat amihez kell motion plus!
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
rbert írta ...
mire jó ez a motion plus? egy rakás pénzt kiadtam érte és a sport resorton kívül más játék nem használja! nagyon nagy hülyeség! azthittem majd a Clone Wars: Lightsaber Duels-hez kelleni fog, de nem, tök gagyi az a játék. mondjatok már olyan játékokat amihez kell motion plus!
A Raving Rabbids Travel in Time-hoz kell, az biztos hogy sokkal jobb úgy. Meg úgy tudom az aAvatar is alkalmazza.... De rá lehet keresni Találtam is: {link}
nincs valami olyan játék amin egymás ellen lehet kardozni? mert a sport resortban a kardos játék nagyon jó! csakhát elég egyszerű.. azt sajnálom hogy a lightsaber duels nem motion plus-os
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hát egymáselleni most nem jut az eszembe,de ha kardozós kell,akkor melegen ajánlom a Red Steel 2-t. Fórumon megtalálod a topikját,ha esetleg érdekel a játék.
És nem árt az eredeti Remote -hoz eredeti Nintendo Motion PLus -t beszerezni, nem vmi utángyártottat. Annyival nem drágább (kis szerencsével szilikontokkal együtt találsz 3-4ezerért) az original, mint az u.gy. Már csak az esetleges kompatibilitási problémák elkerülése végett. Szóval vegyél nyugodtan. És eredetit. Mert megéri. Ha tanácsolhatom...
Ezt tapasztalatból mondod, vagy utánajártál vagy itt a fórumon okultál? Csak mert minap játszottam a legfrissebb Zeldával és a Wii Play-es remote-ba dugtam bele a Ebay-ről megrendelt 1500 forintos MotionPlust-t, aztán bele a nunchuck és kb 30 mp-n belül a nunchuck megőrült. Megpróbáltam cserélni másik nunchuckra ott is megfőtt. Aztán vettem észre, hogy a Wii Play-es remote-t használom, tehát gyorsan beledugtam a Wii-hez járt remote-ba és ezzel hibátlanul ment. Tehát akkor hogy is van ez? A Wii-hez kapott remote-al megy az occsó MotionPlus, de a Wii Play-essel nem? Akkor most ha venni szeretnék még egy Motion Plust-t akkor mi tévő legyek? Mi van ha a 6-7 ezres is csődöt mond? (Régebben kérdezősködtem már ebben az ügyben, ugyan ebben a topicban, csak hátha többet tudunk róla jelenleg)
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games