Én egy barátomnál láttam először. A balance board tetszett meg benne, meg az az idióta program amiben egy madárral kell repülni szárnycsapásokat imitálva Sport Fit izé. Előtte nem sokra tartottam az ilyesmit. Sohasem volt konzolom. Meg a gyerekeknek is jó lesz - gondoltam, és nem csalódtam, szeretik. Mondjuk némely program tragikusan gyenge, még jó, hogy ki lehet próbálni őket a vétel előtt. Softmod és társai. Ami tetszik azt pedig meg szoktam venni.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Én megláttam a neten, és azt mondtam magamban, hogy kell! Még SOHA nem láttam akkor wii-t élőben! Ki sem kellet próbálnom ahoz hogy megvegyem, egyből megtetszett! Megkaptam, Wii Sport-al eggyütt, és egy napig csak azzal játszottam, másnap már usb loader-ről játszottam a játékokat! Persze nem szerettem volna módolni, de sajna nem vagyok gazdag!
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ahhoz,hogy megvedd az eredeti játékot nem kell gazdagnak lenned.Én sem vagyok gazdag, mégis megtudom venni az eredeti játékot.Egy dolog kell hozzá, munkahely. Amúgy,hogy a témánál is maradjak,én a kezdetek óta Nintendo párti vagyok.Gyerek koromban unoka testvéremnél megláttam a GameBoy-t,akkor lettem szerelmes a Nintendo-ba.Azután megkaptam a NES-t,amivel jól elvoltam.Késôbb jött a SNES láz,ami sokáig nagyon nagy kedvenc volt.Ezt követte a Nintendo64,majd az életem elsô saját pénzembôl vásárolt konzolja jött,ami nem volt más mint a GameCube.Második nagy kedvencnek számított akkoriban. (Mellesleg azt hozzá tenném,hogy a szüleim sem gazdagok,általában mindig másra kellett a pénz és a konzol csak a legvégén jöhetett szóba,amit az öregem sohasem díjjazott.A NES-hez olyan kazim volt,ami Nintendo kompatibilis volt és több játék volt rajta.A SNES-hez csak egy játékom volt,ami ráadásul nem is tetszett.N64-hez szintén csak egy játékom volt,ami már tetszett (Turok 2),csak ahhoz meg nem volt plusz kütyüm,amivel eltudtam menteni az állást.Szóval elég gáz volt nélküle.Ami a NES-es idôszaktól a N64-esig kárpótolt az a játék kölcsönzô volt,szinte minden hétvégén hoztam játékot a kis masinámba. Ahhoz,hogy megvedd az eredet játékot az kell még,hogy ne sajnáld a pénzed azért a játékért amelyik tetszik és tudj várni rá,amíg összejön rá a pénzed.) Aztán jött a Wii.2008 karácsonyán döntöttem úgy,hogy megveszem.Elôbb is megszerettem volna már venni csak nem volt rá pénzem.Amikor elôször megláttam a Wii mozgásérzékelôs irányítóját,rögtön felkeltette az érdeklôdésem.Ami nekem még szintén nagyon bejött az a grafika.Ugyebár GameCube után nagyon észrevehetô volt a különbség. Láttam a rivális konzolokat miket produkáltak már akkoribanis,de én kitartottam a Nintendo mellett egészen a kezdetektôl a mai napig és nem bántam meg és nem is fogom soha,amíg Ninitendo a Nintendo.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Norbi(HUN) Tudom hogy munkahely kell hozzá hogy legyen pénzem arra hogy magamnak vehessek cuccokat! De nem tudom hova vennének fel 14 évesen?! :D Amúgy én sem bántam meg hogy a Nintendo mellet döntöttem! Próbálkozhatnak bármivel a riválisak, akkor sem fogják megelőzni a LEGJOBBAT!
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
KikiGames írta ...
Megkaptam, Wii Sport-al eggyütt, és egy napig csak azzal játszottam, másnap már usb loader-ről játszottam a játékokat! Persze nem szerettem volna módolni, de sajna nem vagyok gazdag!
Én erre írtam,hogy legyen türelmed várni egy eredeti játékra.Jelen helyzetedben,mivel csak 14 éves vagy nem marad más lehetôséged a szülôknél,mint az ártatlan tágra nyílt szem. Amúgy,ha én a te helyzetedbe lennék,akkor sem mod-oltam volna a Wii-met. (Ez csak az én személyes véleményem,senki ne vegye magára!)
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Én leginkább a játékok miatt vettem meg a Wiit. Az összes közül a Super Smash Bros. Brawl volt ami leginkább késztetett rá. De a Mario Galaxy és a Mario Kart is nagyon megtetszett mikor az első videókat láttam róluk. Sajnos ezeket nem tudtam sehol kipróbálni, a Wii Sports meg nem gyakorolt valami nagy hatást rám, mikor próbáltam. Amelyik játékot lehet azt általában GC kontrollerrel irányítom most is.
Én első körben kaptam hozzá gh-t djh-t meg a zeldát és a wii play-t és megmondom őszintén, rá egy hétre megkaptam apukámtól elő szülinapi ajándékként (mert nem is volt messze) egy 160 gb-s vinyót. Azt mondta: próbáld meg hátha komptibilis a softmoddal ,mondtm, oké... Megcsináltam, rá a gémeket és karácsony után 2 héttel már volt 2x game a vinyón. Ennyi. Nem vagyok gazdag. nincs pénzem és nem is akarok költeni játékra, csak ha olyan cím. Amit kaptam hozzá, azért kértem ,mert sztem azok a legjobbak. De bevallom, egy dolog 100x jobb az eredeti lemezes játékokban: lehet, ha a zelda nem lenne meg dvd-n az első vagy második nehéz pontnál azt mondtam volna, hogy: Letöltött, hagyom azt kész.... Sok játékommal így vagyok, de ezzel nem ,mert a dvd kéztet arra, hogy berakjam a gépbe és játszak vele.... nah hát sztem ezért jó az eredeti játék. De most nincs pénzem semmilyen játékra, ugyanis év végén NGP!!!!!!!!!! Imádom
Regisztrált: 2011 jún 29 sze , 01:22 Üzenetek: 152
nem talaltam neki jobb helyet es vegulis ez is egy elso elmeny.
Karacsonyra ekrezik egy kisebb, ujratervezett konzol, a Wii Family Edition. Ugy terveztek, hogy kifejezetten fektetve kelljen hasznalni nem lesz GC kompatibilis és Wii Remote Plus, Nunchuck, Wii Sports, valamint Wii Party-val lesz csomagolva. Arrol egyelore nincs hir. nagyobb kepek: {link} {link} forras {link}
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games