Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Inkább Casual edition. Mondjuk a nevében is benne van hogy family. De tényleg, így hogy nem lehet GC kontrollert se használni majd vele, én csomó játékkal nem is tudnék normálisan játszani.
Regisztrált: 2011 aug 17 sze , 02:57 Üzenetek: 146
Nekem akkor tetszett meg amikor az egyik ismerősünknél kipróbáltuk. Először még annyira nem tetszett de amikor megláttam rá a Mariot akkor azt mondtam hogy ez kell. Karácsonyra megkaptuk az öcsémmel és azóta játszunk vele. Nekem nagyon bejön a gép főleg hogy nem kell vezeték. Nekem ezért tetszik. Nintendo forever
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
waxxer írta ...
amugy borzalom, hogy mennyi hardver verziot ki tudnak hozni mostanaban a gyartok. PSP-bol is jon a negyedik, amiben nem lesz wi-fi...
Hát igen, főleg a Sonynak a mániája ezt. Nintendo most csinálja először, hogy újra kiad butított verzióban nagykonzolt. Persze kézi konzoljainál volt bőven ilyenre példa. Game Boy Pocket, GB Light, GBA SP, háttérvilágításos SP, meg Game Boy Micro. DS-eket meg már nem is sorolom.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Rodsto írta ...
Nekem akkor tetszett meg amikor az egyik ismerősünknél kipróbáltuk. Először még annyira nem tetszett de amikor megláttam rá a Mariot akkor azt mondtam hogy ez kell. Karácsonyra megkaptuk az öcsémmel és azóta játszunk vele. Nekem nagyon bejön a gép főleg hogy nem kell vezeték. Nekem ezért tetszik. Nintendo forever
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games