amugy borzalom, hogy mennyi hardver verziot ki tudnak hozni mostanaban a gyartok. PSP-bol is jon a negyedik, amiben nem lesz wi-fi...
Nem kötekedésből de az ötödik: 1000, 2000, 3000 és Go van most. PSP wi-fi nélkül? Érdekes lesz. PSN-be azért van némi pénz ha szaggatás nélkül akarsz eredeti játékokkal játszani akkor PSN-ről vásárolsz vagy hack-elsz és ledumpolod az UMD-t.
Megvettem vasárnap életem első wii-jét és már most überfa*za És vajon kitől Mongoose kolégától nagyon rendes és korrekt ha tőle akartok venni játékot konzolt vagy valami kiegészítőt akkor csak ajánlani tudom, mert korrekt és rendes!!!! ÉS KÖSZÖNÖM. (Már leírtam a beszélgetések fórumába de ott olvastam hogy van egy ilyen topic is.)
Sziasztok! Gondoltam én is írok ide, most hogy 2 hete van már Wii-m. Első benyomásról nem tudok nyilatkozni mert van annak már vagy 5 éve hogy először próbáltam. De igazából csak az exkluzív címek miatt vettem Wii-t, azokkal meg teljesen elégedett vagyok (sőt)
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games