a Wii-t miért nem fejlesztik tovább? miért nem lesz Wii2? befellegzett az egésznek? miért jó a WiiU? inkább ps vita vagy miaz az új psp.. én egy ba nagy tv-n akarok játszani nem egy kis tableten!!! nem lesz black ops2 wiire és kicsit kiborít
Nyilván ne hasonlítsuk össze a HD konzolokat ami a WiiU lesz a handheld tabletekkel. Mindkettőnek meg van a maga létjogosultsága. Gondolom a Nintendo nagyot akart szakítani és szerintem fog is, mert ugye az újdonság ereje. Az meg hogy ki mit fog megvenni vagy mit preferál az egyéni szoc, probléma lesz
Lehet majd használni a régi remote controle-t a WIIU-hoz, sőt sok olyan játék lesz amihez gondolom ajánlott is lesz a léte egynek. Ne ess kétségbe ugyanazt a szintet biztos fogja hozni.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Jól mondja Ricsi1976. Amúgymeg a Wii U a Wii utódja,nem hiába maradt a Wii név is. Valamint megnyugodhatsz,mert még a Wii-re is fog jönni pár cím,ott van például az Epic Mickey 2 a Fifa 13 a NBA 13.Ezek mindt Wii U-ra is jönnek és Wii-re is egyaránt.
Na ugye.Lesz itt még pár jó cím nem kell beszangni. Vagy ott van még példának okáért a Transformers Prime,ami megintcsak a Wii U kínálatában van és sima Wii-re is kiadják.
a Wii-t miért nem fejlesztik tovább? miért nem lesz Wii2? befellegzett az egésznek? miért jó a WiiU? inkább ps vita vagy miaz az új psp.. én egy ba nagy tv-n akarok játszani nem egy kis tableten!!! nem lesz black ops2 wiire és kicsit kiborít
Öööö... mielőtt vért innál: A WiiU -val játszhatsz BAZZZZÍÍÍÍNAAAAGY tévén is. Akár stadion kivetítőn. ugyanis 1080p képes FullHD konzol lesz. Szóval nyugi és pihi. Faja cucc lesz az Talán még 3D támogatást is kapnak a gamék - akár patch -ek keretében, mint PS3 -on. Szóval nem értem, miért hőbölögsz? Jönnek erre is majd a multiplatform cuccok. Talán még BF -ek meg CoD -ok is (eszem azt a VérPistike zuzádat! ha már nincs CoD vagy BF, akkor már mindjárt xar a holmi, igaz ??? )
Öööö... mielőtt vért innál: A WiiU -val játszhatsz BAZZZZÍÍÍÍNAAAAGY tévén is. Akár stadion kivetítőn. ugyanis 1080p képes FullHD konzol lesz. Szóval nyugi és pihi. Faja cucc lesz az Talán még 3D támogatást is kapnak a gamék - akár patch -ek keretében, mint PS3 -on. Szóval nem értem, miért hőbölögsz? Jönnek erre is majd a multiplatform cuccok. Talán még BF -ek meg CoD -ok is (eszem azt a VérPistike zuzádat! ha már nincs CoD vagy BF, akkor már mindjárt xar a holmi, igaz ??? )
soha nem COD multiztam, Wii-n próbáltam ki most nyáron és annyira rákattantam hogy minden nap nyomom és órákat!!! :| és PC-n meg egyszerűen nem tud érdekelni nekem akkor se tetszik a WiiU, ez egy tablet, nem egy játékkonzol! mikor lesz Wii2? vagy WiiHD? valami értitek.. új kontrollerekkel beépített motion plusal jobb érzékelővel.. lehetne mit fejleszteni a Wii-n és megérné, mert KELL A NÉPNEK
Nem azért,de szerintem olvasgass kicsit utána,hogy mit takar magában a Wii U,mert szerintem nem tudod. Egyébként meg ugyanúgy tudod használni hozzá a Wii Remote-ot és még van hozzá egy Pro kontroller is. Úgyhogy nem csak a Gamepad van hozzá.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games