masinák

Fórumok
Első élményem a Wii-vel
Wii Hungary!  Fórumok  Wii ...  Általánosságban a Wii-ről

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
KikiGames
2012 okt 14 v , 08:19

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 2093
rbert írta ...

MongooseNX71 írta ...

rbert írta ...

a Wii-t miért nem fejlesztik tovább? miért nem lesz Wii2? befellegzett az egésznek?
miért jó a WiiU? inkább ps vita vagy miaz az új psp.. én egy ba nagy tv-n akarok játszani nem egy kis tableten!!!
nem lesz black ops2 wiire és kicsit kiborít

Öööö... mielőtt vért innál: A WiiU -val játszhatsz BAZZZZÍÍÍÍNAAAAGY tévén is. Akár stadion kivetítőn. ugyanis 1080p képes FullHD konzol lesz. Szóval nyugi és pihi. Faja cucc lesz az Talán még 3D támogatást is kapnak a gamék - akár patch -ek keretében, mint PS3 -on. Szóval nem értem, miért hőbölögsz? Jönnek erre is majd a multiplatform cuccok. Talán még BF -ek meg CoD -ok is (eszem azt a VérPistike zuzádat! ha már nincs CoD vagy BF, akkor már mindjárt xar a holmi, igaz ??? )

soha nem COD multiztam, Wii-n próbáltam ki most nyáron és annyira rákattantam hogy minden nap nyomom és órákat!!! :| és PC-n meg egyszerűen nem tud érdekelni
nekem akkor se tetszik a WiiU, ez egy tablet, nem egy játékkonzol! mikor lesz Wii2? vagy WiiHD? valami értitek.. új kontrollerekkel beépített motion plusal jobb érzékelővel.. lehetne mit fejleszteni a Wii-n és megérné, mert KELL A NÉPNEK

Szerintem te valamt félre értettél.
Ez a kontroller:

Ez meg maga a konzol:

Érted már?

[ Módosítva 2012 okt 14 v , 11:54 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 okt 14 v , 11:57
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Látom a lényeget jó nagy képben mutatod meg.
Vissza az elejére
Weboldal
rbert
2012 okt 15 h , 05:54

Regisztrált tag #4293
Regisztrált: 2012 júl 21 szo , 01:52
Üzenetek: 19
KikiGames írta ...

rbert írta ...

MongooseNX71 írta ...

rbert írta ...

a Wii-t miért nem fejlesztik tovább? miért nem lesz Wii2? befellegzett az egésznek?
miért jó a WiiU? inkább ps vita vagy miaz az új psp.. én egy ba nagy tv-n akarok játszani nem egy kis tableten!!!
nem lesz black ops2 wiire és kicsit kiborít

Öööö... mielőtt vért innál: A WiiU -val játszhatsz BAZZZZÍÍÍÍNAAAAGY tévén is. Akár stadion kivetítőn. ugyanis 1080p képes FullHD konzol lesz. Szóval nyugi és pihi. Faja cucc lesz az Talán még 3D támogatást is kapnak a gamék - akár patch -ek keretében, mint PS3 -on. Szóval nem értem, miért hőbölögsz? Jönnek erre is majd a multiplatform cuccok. Talán még BF -ek meg CoD -ok is (eszem azt a VérPistike zuzádat! ha már nincs CoD vagy BF, akkor már mindjárt xar a holmi, igaz ??? )

soha nem COD multiztam, Wii-n próbáltam ki most nyáron és annyira rákattantam hogy minden nap nyomom és órákat!!! :| és PC-n meg egyszerűen nem tud érdekelni
nekem akkor se tetszik a WiiU, ez egy tablet, nem egy játékkonzol! mikor lesz Wii2? vagy WiiHD? valami értitek.. új kontrollerekkel beépített motion plusal jobb érzékelővel.. lehetne mit fejleszteni a Wii-n és megérné, mert KELL A NÉPNEK

Szerintem te valamt félre értettél.
Ez a kontroller:

Ez meg maga a konzol:

Érted már?

NA BA************************************ meg a ************************ élet :||||||||||||||
erről nem volt szó!!! szóval az a kis képernyős [moderálva] csak az új Wii KONTROLLERE???
hol lehet venni? van már? mikor lesz? mennyi? leszarom mennyi KELL!
és kajak jók lesznek hozzák az eddigi kontrollerek?
Vissza az elejére
Ricsi1976
2012 okt 15 h , 06:02
Vendég

Ennyi trágár szót már rég láttam itt fórumban...
És kompatibilis lesz vele minden ami a Wii-vel kompatibilis volt.

[ Módosítva 2012 okt 15 h , 06:03 ]
Vissza az elejére
KikiGames
2012 okt 15 h , 07:31

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 2093
Gondoltam, hogy valami félreértés lesz a dolog hátterében.
De azért ezek tényleg durva sorok voltak.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 okt 16 k , 01:03
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Bizony-bizony rbert legközelebb kicsit azért moderáld magad.
Venni majd november 30. után tudod,mert akkor fog megjelenni.
Az ára a Basic Pack-nak 80.000Ft,a Premium Pack-nak pedig 100.000Ft.(GameShop-ban különben még kb 10%-al drágább máshol.)
A mostani Wii-vel pedig teljesmértékben kompatibilis játékok és kiegészítôk terén is,de ez még csak a jéghegy csúcsa.
Esetleg olvasgassd a Wii U topikot,mert ott tárgyaljuk a Wii U-t.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF