Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
rbert írta ...
MongooseNX71 írta ...
rbert írta ...
a Wii-t miért nem fejlesztik tovább? miért nem lesz Wii2? befellegzett az egésznek? miért jó a WiiU? inkább ps vita vagy miaz az új psp.. én egy ba nagy tv-n akarok játszani nem egy kis tableten!!! nem lesz black ops2 wiire és kicsit kiborít
Öööö... mielőtt vért innál: A WiiU -val játszhatsz BAZZZZÍÍÍÍNAAAAGY tévén is. Akár stadion kivetítőn. ugyanis 1080p képes FullHD konzol lesz. Szóval nyugi és pihi. Faja cucc lesz az Talán még 3D támogatást is kapnak a gamék - akár patch -ek keretében, mint PS3 -on. Szóval nem értem, miért hőbölögsz? Jönnek erre is majd a multiplatform cuccok. Talán még BF -ek meg CoD -ok is (eszem azt a VérPistike zuzádat! ha már nincs CoD vagy BF, akkor már mindjárt xar a holmi, igaz ??? )
soha nem COD multiztam, Wii-n próbáltam ki most nyáron és annyira rákattantam hogy minden nap nyomom és órákat!!! :| és PC-n meg egyszerűen nem tud érdekelni nekem akkor se tetszik a WiiU, ez egy tablet, nem egy játékkonzol! mikor lesz Wii2? vagy WiiHD? valami értitek.. új kontrollerekkel beépített motion plusal jobb érzékelővel.. lehetne mit fejleszteni a Wii-n és megérné, mert KELL A NÉPNEK
Szerintem te valamt félre értettél. Ez a kontroller:
a Wii-t miért nem fejlesztik tovább? miért nem lesz Wii2? befellegzett az egésznek? miért jó a WiiU? inkább ps vita vagy miaz az új psp.. én egy ba nagy tv-n akarok játszani nem egy kis tableten!!! nem lesz black ops2 wiire és kicsit kiborít
Öööö... mielőtt vért innál: A WiiU -val játszhatsz BAZZZZÍÍÍÍNAAAAGY tévén is. Akár stadion kivetítőn. ugyanis 1080p képes FullHD konzol lesz. Szóval nyugi és pihi. Faja cucc lesz az Talán még 3D támogatást is kapnak a gamék - akár patch -ek keretében, mint PS3 -on. Szóval nem értem, miért hőbölögsz? Jönnek erre is majd a multiplatform cuccok. Talán még BF -ek meg CoD -ok is (eszem azt a VérPistike zuzádat! ha már nincs CoD vagy BF, akkor már mindjárt xar a holmi, igaz ??? )
soha nem COD multiztam, Wii-n próbáltam ki most nyáron és annyira rákattantam hogy minden nap nyomom és órákat!!! :| és PC-n meg egyszerűen nem tud érdekelni nekem akkor se tetszik a WiiU, ez egy tablet, nem egy játékkonzol! mikor lesz Wii2? vagy WiiHD? valami értitek.. új kontrollerekkel beépített motion plusal jobb érzékelővel.. lehetne mit fejleszteni a Wii-n és megérné, mert KELL A NÉPNEK
Szerintem te valamt félre értettél. Ez a kontroller:
Ez meg maga a konzol:
Érted már?
NA BA************************************ meg a ************************ élet :|||||||||||||| erről nem volt szó!!! szóval az a kis képernyős [moderálva] csak az új Wii KONTROLLERE??? hol lehet venni? van már? mikor lesz? mennyi? leszarom mennyi KELL! és kajak jók lesznek hozzák az eddigi kontrollerek?
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Bizony-bizony rbert legközelebb kicsit azért moderáld magad. Venni majd november 30. után tudod,mert akkor fog megjelenni. Az ára a Basic Pack-nak 80.000Ft,a Premium Pack-nak pedig 100.000Ft.(GameShop-ban különben még kb 10%-al drágább máshol.) A mostani Wii-vel pedig teljesmértékben kompatibilis játékok és kiegészítôk terén is,de ez még csak a jéghegy csúcsa. Esetleg olvasgassd a Wii U topikot,mert ott tárgyaljuk a Wii U-t.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games