masinák

Fórumok
kurzor probléma a PES 2011-es játéknál
Wii Hungary!  Fórumok  Wii ...  Általánosságban a Wii-ről

<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
kishatos
2011 febr 26 szo , 10:59

Regisztrált tag #1488
Regisztrált: 2010 jan 03 v , 06:10
Üzenetek: 4
Harmadik nekifutás - miér nem jelenik meg amit írok???
Sziasztok, másfél hete nem tud a gyerek játszani ezzel a játékkal. Az esetek többségében a profilok betöltése oldalnál nem jelenik meg a kurzor. Ha megjelenik esetleg, akkor onnantól csak fejjel lefelé működik a távirányító, és a nunchakut (nem így kell írni valószínűleg) nem érzékeli. A távirányítók újra lettek szinkronizálva, a senzor bar hangolva, de semmi eredmény. Ma délután már a gép bekapcsolása után sem jelent meg a korzor...
Teljesen tanácstalan vagyok.
Érdekesség, hogy a senzor bar hangolásakor a pontok ellenkezőleg mozognak, ez normális?
Vissza az elejére
KikiGames
2011 febr 27 v , 09:04

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 2093
Igen az ellentétes mozgás normális!
De szerintem próbáld kalibrálni, az érzékenységi szintet!
Ha nagy a fény, akkor nem mindeggy hogy 4-es, vagy 5-ös, vagy akármennyi az érzékenységi szint!
Vissza az elejére
kishatos
2011 febr 27 v , 05:31

Regisztrált tag #1488
Regisztrált: 2010 jan 03 v , 06:10
Üzenetek: 4
Köszi szépen, most valahogy sikerült elindítani, de nem vagyok biztos, hogy ez legközelebb is sikerülni fog. A szoba csak reggel kap napfényt, tehát igazándiból bőven elég ha közepes állásban van a senzor. Az mindenesetre kiderült, hogy az egyik nunchuck nem működik, valamiért nem reagál semmire, gondolom kell egy újat nézni.
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF