Harmadik nekifutás - miér nem jelenik meg amit írok??? Sziasztok, másfél hete nem tud a gyerek játszani ezzel a játékkal. Az esetek többségében a profilok betöltése oldalnál nem jelenik meg a kurzor. Ha megjelenik esetleg, akkor onnantól csak fejjel lefelé működik a távirányító, és a nunchakut (nem így kell írni valószínűleg) nem érzékeli. A távirányítók újra lettek szinkronizálva, a senzor bar hangolva, de semmi eredmény. Ma délután már a gép bekapcsolása után sem jelent meg a korzor... Teljesen tanácstalan vagyok. Érdekesség, hogy a senzor bar hangolásakor a pontok ellenkezőleg mozognak, ez normális?
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Igen az ellentétes mozgás normális! De szerintem próbáld kalibrálni, az érzékenységi szintet! Ha nagy a fény, akkor nem mindeggy hogy 4-es, vagy 5-ös, vagy akármennyi az érzékenységi szint!
Köszi szépen, most valahogy sikerült elindítani, de nem vagyok biztos, hogy ez legközelebb is sikerülni fog. A szoba csak reggel kap napfényt, tehát igazándiból bőven elég ha közepes állásban van a senzor. Az mindenesetre kiderült, hogy az egyik nunchuck nem működik, valamiért nem reagál semmire, gondolom kell egy újat nézni.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games