Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8070
yoshka írta ...
na rohadtul remélem nem ez lesz a project café -,-
Miért??? :s Amúgy meg pontosan ez az új konzol. Szerintem csúcs!Jó a neve,a formája is,és az egész úgy ahogy van. Végre valami ami nincsen agyon bonyolítva.
hmmm persze. nem tudom ki volt az a hülye aki a Nintendónál kitalálta hogy a kontrollerre is nyomjanak egy érintőképernyőt, mer' az f*sza... a gamer, még ha hardcore is csak a tévét figyeli, nem fogja le-föl emelgetni a fejét, arról nem is beszélve, hogy vagy drága lesz, és mindenkinek a szája íze elmegy attól, vagy pedig jó áron minimum a wii-ből szerzett nyereségét faragná zérusra a nintendónak
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8070
yoshka írta ...
hmmm persze. nem tudom ki volt az a hülye aki a Nintendónál kitalálta hogy a kontrollerre is nyomjanak egy érintőképernyőt, mer' az f*sza... a gamer, még ha hardcore is csak a tévét figyeli, nem fogja le-föl emelgetni a fejét, arról nem is beszélve, hogy vagy drága lesz, és mindenkinek a szája íze elmegy attól, vagy pedig jó áron minimum a wii-ből szerzett nyereségét faragná zérusra a nintendónak
Nem is azért lett rá kitalálva a kijelző,hogy folyamatosan azon játszanak a játékosok.Nem tom mi a bajod vele. :s Az meg hogy drága lesz e vagy sem az még odébb van,de minden esetre eddig még csak szó sem esett róla hogy az ára drága lesz. És szerintem a PS3 165000Ft-os árát nem fogja elérni.
Nem is azért lett rá kitalálva a kijelző,hogy folyamatosan azon játszanak a játékosok.Nem tom mi a bajod vele. :s Az meg hogy drága lesz e vagy sem az még odébb van,de minden esetre eddig még csak szó sem esett róla hogy az ára drága lesz. És szerintem a PS3 165000Ft-os árát nem fogja elérni.
akko miért nem handheld? meg szerintem az annyiba fog kerülni mint az említett PS3 saccperkábé
Én megvárom míg le megy az ára (lesz rá törés) és beújítok sztem egyre Egyébként mondtam, hogy nem mondanak le a Wii-s irányításról a grafikája meg állat! Zelda hogy nézett ki!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games