Na, szomorú fejlemény a kontrollerrel kapcsolatban. Van egy ismerősöm aki műszerész informatikus. Szétszedtük, belemért, minden jól van összerakva. Így valószínű, hogy a vezérlő chip-el van valami.
Rendtelem egy 2 pair 2in1 Wiimote-ot. Ebben van WiiRemotePlus és nunchuk, az egyik fekete a másik fehér színben. Mind a kettő utángyártott. Az egyik tökéletes működik, a másik viszont pár perc után fogja magát és leválik a Wii-ről. Játszottunk egy kis NSMB, pár perc után lefőtt, aztán próbáltam szinkronizálni, ha a menü be volt lőve akkor beadta, amúgy nem, játszottunk tovább megint megfőtt. Próbáltam csak azzal indítani a Wii-t, akkor is belépek bármi Hack témába kifő az egész. Eredeti Game-l nem tudom megnézni, mert megfőtt a Wii-m olvasója már egy ideje. Valaki tapasztalt már ilyet, vagy esetleg tudja mi a probléma? Az elemek maxon voltak benne, szóval az nem lehet. Esetleg Blutetooth hiba a joly-ban, vagy megszakad az áramellátása a jolynak és ezért áll le ?
Nem lehet, hogy zárlatot csinál valami? Én szétszedném csak annyira figyelj, hogy összeszerelni is tudd. Én is szét fogom valamikor kapni, mert nekem meg a sav folyt ki az elemből (hogy hogyan ne kérdezd)... Minden működik csak iszonyat gyorsan merül az elem pedig alig használom...
Nem lehet, hogy zárlatot csinál valami? Én szétszedném csak annyira figyelj, hogy összeszerelni is tudd. Én is szét fogom valamikor kapni, mert nekem meg a sav folyt ki az elemből (hogy hogyan ne kérdezd)... Minden működik csak iszonyat gyorsan merül az elem pedig alig használom...
Az könnyen meglehet, de sajnos ha észre is veszem a zárlatot, akkor se hiszem, hogy megtudnám csinálni
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games