Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8073
MongooseNX71 írta ...
A laptopmban is Hitachi van, nem tom, miért adta meg magát ilyen hirtelen egy film indításakor... A gép pedig nem esett le egyszer sem.
Tablet -et átvettem. Megnézed majd?
Aham. Tudja a nyavaja akkor,ahogy mi nem tetszett neki.
Amúgy azért is írtam a korábbi hozzászólásomban,hogy nálam elég komoly erôhatásoknak volt kitéve és mégsem volt vele semmi gond. Tudja a nyavaja mi lehet a gondja a tiédnek,mindenesetre sajnálom.
Esetleg egy Tune Up Utilities-t végig pörgethetnél rajta. Hátha.
Regisztrált: 2011 jún 22 sze , 11:03 Üzenetek: 104
Megvettem a Rayman Jungle Run-t androidra, nagyon jól sikerült. Egy baj van vele, hogy hozzá kell kötnöm a tabletet a kezemhez, mint a wii remote-ot , mert nem mindig sikerül elsőre 100%-ra egy pálya és sokadik próbálkozás után ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy megtanítsam repülni a tabletet .
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8073
Akkor én mit mondjak...Galaxy551. Azzal csináltam a dolgokat is évekig itt az oldalon (lényegében mindent azzal csináltam). Tény és való mobilon kicsit nehézkesebb,de meg lehet szokni.
Szerencsére pár kínai cég, pl jxd gyárt kontrolleres androidos kütyüket. Egész jók. Volt már pár a kezemben kipróbálásra. Ezért se értem, hogy az Ouyáért miért voltak ennyire oda
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games