Fantáziámat maximálisan kihasználva, mindenki nagy örömére megalkottam a PSN Online ID-m, ami ez: Ricsi1976
Most először vagyok online konzolon Egyenlőre még azt se tudom hogy működik ez a multiban játszás. Illetve az Uncharted 1.-et tolom, de majd szólok, ha rátérek a 2-re, ahogy magamat ismerem az több hét .
Na nézzük OK sikerült elfogadni. Majd akkor multizunk majd valamikor. Szerintem ha letoltam az Uncharted 1-részt. Bár nem tudom mit takar, de biztos jó lesz Most lépek TV-zni.
A régi pspmen pi%#*vadasz voltam de annak elfelejtettem a kódját és ps3nál gondoltam maradok a névnél csak egy kicsit leangolosítom. És így benne van a HUN is,:D
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Azért legközelebb,ha ilyen szavakat használsz legalább cenzúrázd ki. Ha meg mint jelen esetben is egy ID,akkor meg küld el privátban,mert az oldalt 18 éven aluliak is olvassák. Meg hát benne van a Szabályzatban is.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games