PS3 gyüjteményem (ha lesz időm, összeírom mi van és milyen verziókban...)
Van még kb. 10 game, ami nincs éppen nálam itthon (Dead Space 2, Gran Turismo 5, Transformers: War for Cybertron, stb), unokaöcsinél vagy haveroknál van kölcsönbe.
PSN játékok:
- 1942 JOINT STRIKE - AFTER BURNER: CLIMAX - AGE OF BOOTY - ALIEN BREED: IMPACT - BEYOND GOOD & EVIL HD - BLAST FACTOR - BOMBERMAN ULTRA - CUBOID - DEAD NATION - FLIGHT CONTROL HD - GRAVITY CRASH - HUSTLE KINGS - INFERNO POOL - JOE DANGER - LARA CROFT & THE GUARDIANS OF LIGHT - LITTLEBIG PLANET: SACKBOY'S PREHISTORIC MOVES - MAGIC ORBZ - MAHJONG TALES: ANCIENT WISHDOM - MEDAL OF HONOR: FRONTLINE HD - OUTRUN ONLINE ARCADE - PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION DX - PIXELJUNK SHOOTER - PLANET MINIGOLF - RATCHET & CLANK: QUEST FOR BOOTY
Ja. Úgy az első ötvenig számon tartottam, mennyiben van pontosan. De ma már nem mernék utánaszámolni. Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy amit már kiadtam érte, annak legalább a felét visszahoztam a folyamatos csereberék és adás-vételek során. És azért nem mindegy, hogy egy 8-9ezres top játékot 3-4-5ezerért teszek a polcra. Mint a múltkor az Uncharted 3-at, amit megjelenés után 2héttel 5ezerért tudtam venni (bolban akkor még bőven 10fölött volt). Killzone 3 is amikor meglett 6k-ból, máshol 12k volt még sokáig. Asszem a GT5 amit a legdrágábban vettem, fóliásan 10k volt postával együtt. Viszont a direkt az miatt megvett Logitech kormány meg alig negyed áron került (22k helyett 6k) hozzám, tehát együtt nézve őket megint csak príma beszerzès volt.
Kell hozzá: - türelem és kitartás - emberi hangnem és stílus - tájékozottság és körültekintés - elegendő pénz és ... ööö ... pénz Az elején sztem mindenkinél buktával (vagy legjobb esetben nullásan) megyeget a dolog, aztán talán a szerencsés csillagállás (vagy hasonló) eldönti, mülködik-e tovább vagy érdemes-e foglalkozni vele. Ha pedig sikerül kialakítani egy stabil és biztos üzleti kört, az a minimum, hogy lassacskán minimum mülködni kezdenek a dolgok. Jobb esetben meg pörögni. Persze vannak hullám hegyek és völgyek, jönnek kétségbeejtő helyzetek. Nekem is volt olyan, hogy az addig szépen csendben összegyült nyereséget egyszerre befektettem egy nagyon jónak ígérkező lehetőségbe. Anyagi szempontból, csak a számokat tekintve kihagyhatatlan volt, be is vállaltam. De figyelmen kívül hagytam pár olyan tényezőt, ami erősen megakasztotta a dolgokat. Na ott és akkor minden tapasztalat, türelem, kapcsolat, ötletesség és egy nagy adag mázli és bizonyos idő eltelte kellett, hogy összejöjjön amit el akartam érni. Nálam igazából az volt a "holtpont" és az az eset megerősítette a hitem abban, hogy "Nincsen lehetetlen, csak tehetetlen..." ahogy a szólásban is van.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games