Azért nyitottam ezt a témát, mert ilyenről még eddig nem volt szó. Szóval, vettem 2 napja egy Silent Hill Shattered Memories játékot Wii-re, és a gondom az vele, hogy nehezen olvassa be a játékot, kattog a DVD drive, de csak ennél a játéknál, és bejön egy fekete képernyő a következő hibaüzenettel: " An error has occurred. Press the Eject Button and remove the disc, then turn the Wii console off and refer to the Wii Operations Manual for help troubleshooting." Már teljesen kivagyok, szomorú vagyok nagyon mert ez egy nagyon jó játék és szeretnék vele játszani:(. Már vettem fejtisztítót is, koszos volt a fej, de utána is ez a hibajelenség, néha beolvassa, néha nem:(:S. Mi lehet a probléma? A többi játékot rendesen beolvassa meg minden.:S Akinek hasonló előfordult az írjon! Jah és a Wii-m tavalyi most lesz 1 éves, fekete színű.
Nem karcos, újonnal vásároltam, a teteje sem, teljesen új a játék. Nemtudom mi lehet:S Igazádiból az a bajom vele hogy egyszer beolvassa, egyszer meg nem, nagyon rossz:S Fejhibás nemlehet a Wii-m?
Csak az a baj hogy erre felénk senkinek nincs Wii-je:S:S Ha bevinném egy boltba, ilyen konzolüzletféleségbe, ott letesztelnék nekem szerinted? De mégis hogy lehetséges hogy egy vadonat új karcmentes játék hibás??? Mert tényleg nem értem:S
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games