Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Az a zuhanás valójában úgy történt,hogy dugi wifi-t használtam anno és egy aranyos kis tornyot csináltam a DVD állványomra,hogy érzékelje a Wifi a szomszéd router-ét. Na most az a torony egyszer összedôlt a Wii meg zuhant,de nem teljesen igaz hogy leesett,mert utána tudtam kapni de csak a vezetékeinek,úgy hogy valamilyen szinten vissza fogott az esésbôl plusz alá tettem a talpamat,hogy ne közvetlen a szônyeg padlóra essen. Így valahogy megúszta nagyrészt. Nekem összesen 10db Wii játékom van. -Super Mario Galaxy -Super Paper Mario -Super Smash Brawl -Mario Kart Wii -New Super Mario Wii -Wii Party -Resident Evil The Umbrella Chronicles -Metroid Prime 3:Corruption -Red Steel -Wii Sports
Plusz,mivel végig csináltam a Connection Ambassador Promotion-t lényegében az összes NES , SNES és N64-es játékot ingyen tölthetem le. Van még pár WiiWare és Sega Megadrive játék is.
Sziasztok! Na sikerült megoldanom a játékot, visszaküldtem nekik, megnézték, nekik sem olvasta normálisan, mondták hogy biztos gyári hibás a játék, ezért kicserélik, holnap hoz a futár egy teljesen új másik fóliás játékot:))) El sem tudjátok képzelni mennyire örülök most:) Magáról a játékról hova írjak majd véleményt hogy milyen?
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Niko írta ...
Sziasztok! Na sikerült megoldanom a játékot, visszaküldtem nekik, megnézték, nekik sem olvasta normálisan, mondták hogy biztos gyári hibás a játék, ezért kicserélik, holnap hoz a futár egy teljesen új másik fóliás játékot:))) El sem tudjátok képzelni mennyire örülök most:) Magáról a játékról hova írjak majd véleményt hogy milyen?
Természetesen a saját topikjába,megtalálod a horror szekcióban. Kíváncsian várom majd a fejleményeket.
Köszi szépen mindenkinek mégegyszer a segítségeket, akkor ha minden igaz holnap ilyenkorra már nagyban játszom vele:) Megtaláltam a leírását a Horror szekcióban, majd írok véleményt holnap:)
Sziasztok!:) Na ma megkaptam a Wii játékot, működik tökéletesen, kivéve 1 problémát... A kézikönyv elég viselt állapotú, tiszta használtnak látszik, plusz nem adtak hozzá ilyen fekete nintendos kis füzetet amit mindegyik játékhoz szoktak adni, a hibáshoz adtak is mindent, csak ehhez nem:(:S. Most írtam egy levelet még hogy a rossz játéknak küldjék el a kézikönyvét, meg a nintendos füzetét, levélben hogy nekik se kerüljön sok pénzükbe. Remélem elküldik:(. Amúgy ilyenért lehet reklamálni? Kötelesek elküldeni?
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games