Még nincs Wii, de hamarosan veszek egyet. Játékokat is szeretnék hozzá, de nem tudom melyik milyen. Engem a valósághű mozgást igénylő játékok vonzanak,nem azok, ahol egy csukló mozdulatra a karakter széles kar mozdulatot tesz. A neten nézegettem videókat, valóságosnak tűnnek a redsteel2, a don king boxing illetve a sport resort egy-két eleme. Tudnátok nekem tippeket adni.
Köszi a gyors választ. A Redsteel el buktam, de még nem igazán vagyok benne a dologban. A MotionPlus-ról már sokat olvastam. Azt nem találtam sehol, hogy a két kezes játékoknál a nunchuk mozgási pontosságán is javít-e vagy csak a remote-n?
Regisztrált: 2008 jan 17 cs , 07:56 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 338
A Motion Plus ugyan azt a bővítőhelyet használja, mint a Nunchuck, ezért a kettőt együtt nem lehet használni. Az M+ csak egykezes játékot tesz lehetővé. Sajnos ez azt jelenti, hogy előbb utóbb lesz a két M+-os Mote-ot megkövetelő játék is, amitől már most futkos a hátamon a hideg :piszkal :wacko
Bocs, hogy beleszólok, de az M+-szal lehet használni a nunchukot. Ez biztos, mert nekem is van. Az M+ ugyanoda megy, mint a nunchuk, de a végén ott egy új csatlakozóaljzat. Nekem az egyik irányítón állandóan ott van a M+, ha régi a játék, , ha új, ha kell nunchak, ha nem.
Regisztrált: 2008 jan 17 cs , 07:56 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 338
Oké, ez azokon a csicsás képeken, amiket mindenhol látni ez nem igazán látszott, nekem meg egyelőre még nincs. Mindenesetre a nun pontosságát akkor se növeli...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games