Mármint könyveket. Ti mit olvastatok legutóbb ? És mik voltak azok a produktumok, amik igazán bejöttek? Amikbe igazán bele tudtátok képzelni magatokat? Azok, amelyek mély hatással voltak rátok (és itt most nem a kora '80 -as NDK import "magazinokra" gondolok... )?
Én kezdeném is a sort: Walter Lord: Hihetetlen győzelem J. Heywood: Hozd el nekem Hitlert C.J. Cherryh: Mélyálomás Takami Kosun: Battle Royale
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Misztikus Történetek Gyûjteménye. Jobban mondva csak bele-bele olvasgatok,mert annyira beletud vinni,hogy........ Szakácskönyveket dögivel. Anno kötelezô olvasmányként a Kincskeresô kisködmön.
Én minden kötelezőt elolvastam, mert bevasalták rajtunk Azért jó az olvasás, mert valaki egész élete tapasztalatit leírja, amit nekünk már nem kell átélni, csak megfogadni. Utolsó könyv amibe belekezdtem: Csernus: A fájdalom arca
Lőrinc L László:A Tizenhárom kristálykoponyát olvastam ki tegnap.ma pedig Tarzant kezdtem el olvasni.Ja és e-book olvasón olvasok.Mindenkinek ajánlom.. Janis Joplin..
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
janisjoplin írta ...
Lőrinc L László:A Tizenhárom kristálykoponyát olvastam ki tegnap.ma pedig Tarzant kezdtem el olvasni.Ja és e-book olvasón olvasok.Mindenkinek ajánlom.. Janis Joplin..
Minden tiszteletem a tied. Én nem bírnám rávenni magam, hogy kiolvassak egy könyvet... : /
Minden tiszteletem a tied. Én nem bírnám rávenni magam, hogy kiolvassak egy könyvet... : /
Valami olyan témát keress ami bíztos tetszene.Például a kedvenc filmedről. Sokan azért nem szeretnek olvasni.mert megutálják az olvasást.Sokszor a kötelező könyvek miatt.Nem mindegy.hogy mit olvasunk először.Ha lehet először mesekönyvet olvassunk/persze a megfelelő korban/Utána delfinkönyveket Pl:A fehér csapat.Fantasztikus nagynéni.Le a cipővel.Barlang a szigeten.stb.. A felsorolt könyvek szinte biztos.hogy tetszene.Utána lehet Vernét.Rejtőt olvasni. Próbálkozni kell.nem szabad feladni. Janis Joplin..
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games