NintiLAnd azért jóval változatosabb és én az olyan gamékat szeretem, ami mindíg tud újat mutatni. Tudom, a SMBU is szinte páyánként nyújt új élményt, de azért azt ne mondja senki, hogy szingliben egy idő után nem megy át uncsiba. RAyman meg a stílusa miatt jön be jobban, mint a SMBU.
Most olvastam el ign-en Nintiland és SMBU teszteket. MIndkettőt fogom beszerezni ha lesz gépem. Bár nem értem, minden pozitív nintilandben mégis "csak" 8.7-et kapott. Érdekes.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8079
Privátba megírtam. Ha lehet ne a játékok topikjába folyon a téma. Kiválló hely neki a "Wii U játékokról általában" vagy akár a "Beszélgetés" topik. Köszi a megértést!
Csabo001: - Kérlek ne a játék topikjába dumáljuk meg.(Privátba)
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8079
Köszönöm a megértést!
Ti tudtátok,hogy a New Super Mario Bros U-t már vagy 3 éve csinálják? Errôl ír most a Dualscreen is......
"Masataka Tekemoto, a Nintendo EAD fejlesztője említette meg, hogy a Nintendo már három éve fejleszti a New Super Mario Bros. U-t. Ugyanis mihelyt készen lettek a Wii verzióval, rögtön belekezdtek egy új Marióba. Persze ez felvet olyan kérdéseket, hogy ők már tudták, hogy milyen lesz a Wii U, vagy eredetileg még Wii-re kezdték-e el a fejlesztést. Hiszen a Pikmin3 pont a Márió cipőjében járhatott. Jópár éve fejlesztik, de a fejlesztést még Wii-re kezdték el, éppen ezért a múltkor E3-on, és a bécsi kiállításon sem működött a GamePad, mivel a Wii Remote és Nunchuk kombóval kellett azt irányítani. Az új Mario fogadtatása egyébként jóval kellemesebb, mint a New Super Mario Bros. 2-é, melynek oka az, hogy a Wii U-s nagytestvérbe ezernyi újdonság került bele, a kicsibe meg nem."
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games