hi all! mit csináljak ahoz ,h végre fusson a game?:( wii-m: 4.2e neogamma r8 beta 7 ios249 rev 14 előre is köszi a segítséget! most ,h fekvő gipszem van még nagyobb szükségem lenne a játékra, mert mást már nem tudok csinálni:))) CS.A.K.!
Ezeket frissítsd: NeoGamma R8 final és IOS249 rev 19
Köszi, király vagy!!! egy ilyen alapján ( [link] )memóriakártyáról indul a neogamma r8 rev 14el, és elindult a játék. asszony még nyüstöli, reméljük nem fagy ki:) a kérdés az lenne,h hogyan telepítem fel a wiire ,h kari nélkül menjen, a főmenüből mint a beta? bocsi de wiihez nagyon láma vagyok:) köszi! CS.A.K.!
Nekem a problémám az lenne, hogy a játékban csak a free modot és a coin háborut engedi. Ha elindítok egy játékot végig nézem a videót majd a kis pályaválasztó ablakon kiválaztom az első pályát (selecet world) bejön egy uj ablak ahonnan nem lehet továbbmenni.
A Wii-m hack mentes a játék eredeti. Segitséget előre is köszi!
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 410
Szia. Rosszul csinálod. Amikor lemegy a videó, nyomd meg a jobbra nyilat (fektetve tartva a mote-ot), mario odamegy az első pályához és nyomsz egy 2-est. Nem kell semmilyen world select... Remélem sikerül
Sziasztok. Olyan gondom van, hogy szépen viszi a wii -m a NSMB -t HDD -röl USB Loadert használok, de egy idő múlva (5-6. indítás) és elveszik a mentésem és újra kel kezdenem előröl. Nem tudjátok hogy mi lehet a gond? Előre is Köszi.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2010. Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games