masinák

Fórumok
Nintendo Land
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2012 nov 15 cs , 01:55
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Engem is bizget ez a game....
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2012 dec 25 k , 03:20
Game-er

Regisztrált tag #1028
Skacok,ha valakinek hozott a Jézuska Nintendo Land-es Premium Pack-ot,az írhatna egy kisebb beszámolót a Nintendo Land-rôl.
YouTube-on elnézve egyre jobban tetszik nekem is.
Szép a grefója is és jó pofák a feladatok,nagyszerû szórakozás ez a játék.

[ Módosítva 2012 dec 25 k , 03:23 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2013 jan 01 k , 04:24
Game-er

Regisztrált tag #1028
Eszméletlen jó buli ez a Nintendo Land.
Érdemes csekkolni a videókat,hogyan emeli a hangulatot a plafonig ez a game.

Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2013 jan 01 k , 02:40
Game-er

Regisztrált tag #1028
Jah...ez majdnem kimaradt.
Heehhhh.....jól elvannak ezzel a game-el a srácok.
Ezeket a videókat elnézve most már tuti,hogy a Nintendo Land-es pakk lesz a vétel.

Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2013 jan 13 v , 01:30
Game-er

Regisztrált tag #1028
bagszi írta ...

Élmények:

Zelda: Remek volt. Egyik ember Wiimote+-al kaszabolta a szörnyeket, a másik pedig a gamepaddal íjászkodik. Nem könnyű, de nagyon izgi. Mindennek kicsit Kirby's epic yarn vagy mazsola és tádé feelingje van, mert ilyen zsákanyagból vannak a karakterek. A kötél lábú pókok különösen jók voltak. 5/5
Pikmin: Ez is egész jó volt, nekem tetszett. Bár nem volt annyira nehéz, de azért szórakoztató volt. 4.5/5
Metroid: Meglepett, hogy ez a legnépszerűbb a játék ranglistája szerint, mert bazinehéz volt irányítani. O-o 4/5
MarioChase: Na ez nagyon király volt. A Gamepados játékos menekül, a toadok és yoshirobotok pedig megpróbálják megtalálni és elkapni. Fuhuhúúú de izgi voltXD Epikus öklelések vannak benne néha:D 5/5
Luigi's ghost mansion: Sztem magasan a legjobb minigame benne. A tabletes játékos a szellem, aki mindenki mást lát, de ha őt a többi játékos megtudja világítani akkor csökken az élete. viszont a szellem célja elkapni a játéksokat 3-szor, úgy hogy ne vegyék észre. Külön nehezítés, hogy a játékosok elemlámpája kifogyhat és akkor fel kell szedniük az elemet. Meg nlha villámlik, olyankor meg láthatóvá válik a szellemjátékos ha épp olyan részen van.Szóval ez nagyon nagyon bejött. sokat kell ügyeskedni és taktikázni. 5/5
AnimalCrossing: Ez sem rossz, bár kifejezetten nehéz a tableten két külön őrt egyszerre irányítani, míg a wiimote játékosok próbálnak X mennyiségű cukrot összeszedni a pályán. Szinte esélytelen a gamepaddal nyerni sztem. 4/5
Yoshi's fruit cart: rövid és egyszerű. Képernyőn vannak gyümölcsök a start és cél között elszórva, a gamepadon meg rajzolni kell egy útvonalat amivel mindet összeszeded míg a célhoz érsz. A gyümölcsök csak a TV-n látszódik, így a rajzot tippelni kell, de abszolút nem nehéz... 3/5
Octopus Dance: Egész vicces, no meg sztem nem olyan könnyű. Gombkombinációkkal és a gamepad mozgatásával kell táncelemeket utánoznunk a gép után megfelelő ritmusban. 3.5/5
DonkeyKong: Na ez szintén egy nagyonkirály minijáték. Nem csak nehéz és sok ügyességet igényel, de még az is baromi szórakoztató ahogy elrontjuk és szétloccsanunk a pályán.XD 5/5
NinjaCastle: Ez egy kicsit So-so játék. Nem rossz, de nem is akkora nagy szám. Ráadásul nem valami kényelmes a gamepadon csúsztatgatni a kezünket.:S 3/5
Capt.FalconRace: Nem rossz, nem rossz. Egész jó kihívásnak. Ránézésre nehéz a pad döntögetésével óvatosan kormányozni, de meg lehet szokni. Viszont nem annyira szórakoztató. 4/5
BallonTrip: Ez tetszetős és nehéz egyben. Gyakorlat teszi a mestert. Sajnos ez sem kifejezetten szórakoztató, inkább csak a kihívás jó benne. 4/5

Meglepődve láttam, hogy a minijátékok után elözönlötték a Mii-k a játék plázáját és vicces olvasgatni, hogy a Miiverse fórumnak Nintendoland részébe miket írtak/rajzoltak utoljára. Mégiscsak élettel telibb lesz tőlük a szivárványos csillivilli epilepsziagenerálócentrumunk:D
A játékok játszásáért érméket lehet kapni, amiket szintén egy minijátékkal kell elhasználni, hogy különféle dekorációkat szerezzünk a plázába. Nem mondanám szépnek őket.. Érdekesek... de nem jöttem még rá, hogy van-e valami funkciójuk.

Nagy köszönet a beszámolóért!
Remélem még olvashatom az általad írt élménybeszámolókat a késôbbiekben is.
Vissza az elejére
Weboldal
KikiGames
2013 jan 13 v , 09:52

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 2093
Ismerősömnek megvan a game, csak hiába mondom, hogy milyen jó hely ez a WiiHungary, nem akar regisztrálni...
Pedig ő is ide lenne való. Biztos ő is mondana egy-két dolgot a játékról.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 jan 13 v , 04:08
Game-er

Regisztrált tag #1028
Talán majd rászánja magát egyszer és beregel.

Nekem ez a Nintendo Land az utóbbi idôkben nagyon bejött,vannak benne kevésbé jó mini game-ek,de javarész eszméletlen jók.Lásd a három "LAN...." videóban mekkora hangulatot csinált az öt fiatalnál.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2013 febr 12 k , 08:01
Game-er

Regisztrált tag #1028
Nos,most hogy délelöttös vagyok és hogy NAGYON furdalt a kíváncsiság összeraktam a Wii U-t ismént.
Nintendo Land nagyon szuper,Zelda barós (egyedül játszva),Metroid megint csak COOL és a Yoshi-s játék is,sôt ez utóbbi annyira lefoglat,hogy csak na.Nagyon jól ki lett szerintem találva.
Nem tudom ki hogy van vele,akinek megvan persze,nekem kajak tetszik a retro zenei aláfestés amikor belépünk egy kapun.Nekem a régi idôk szépemlékeit juttatja eszemben,fôleg a Yoshi-nál. (Yoshi Island,SNES)
Persze a Luigi's Mansion-os mini-játéknál is kajak bejövôs a Gamecube-os verzió zenéje.
Tudom ez nem mindenkinek fontos,de egy olyan Nintendo fan-nak mint én igenis sokat jelent,mert mind-mind ismert játék a korábbi idôkbôl és a régi game-erek tudják értékelni ezeket a kis apróságokat is.

A játékról azért nem írok most még élménybeszámolót,mert nem akarok itt kint nagyon belebonyolódni majd ha hazaértem lesz részletes beszámoló ígérem.

KÉSÔBB.....

Kipróbáltam a Pikmin Adventure-t és ....heehhh...eszméletlen jól elszórakoztatott.
Mondhatni vissza adta a Gamecube-os Pikmin hangulatát egy az egyben.
Tetszik ahogy behozta a játékba a gonosz Monita-át mind bajkeverô szereplôt.
Frankó ötlet a tárgyak mint pl a bomba,pont mint az eddig ismert Pikmin-ben is.
Kettô pályát teljesítettem és egy az egyben magával ragadott a frankó kis hangulatával.
Eddig nincs negatív kritikám a Nintendo Land játékról,nagyszerû kikapcsolódást nyújt és remek szórakoztatást.
Legelején a ZombiU-s pakkot akartam beújítani,de hálaégnek nem úgy lett és egy kicsit sem bántam meg,mert ez a Nintendo Land SZUPER kis game,csak ajánlani tudom.

[ Módosítva 2013 febr 12 k , 09:00 ]
Vissza az elejére
Weboldal
MongooseNX71
2013 febr 13 sze , 09:32
Vendég

Ugye Norbi. én megmondtam...
Láttam itt egy WiiU hírdetést. asszem rácsapok. 100k -ért az a pakk ajándék.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 febr 13 sze , 03:43
Game-er

Regisztrált tag #1028
Néztem én is és azt mondom EZT KI NE HAGYD,mert nagyon ár alatti az a pakk.
Plusz kettô játék hozzá ennyi gubáért GRATIS!
Amondó vagyok csapj le rá,aztán jöhet az ID csere.
Mellesleg remélem nem fogsz benne csalódni és kellô képpen leköt és elvarázsol majd.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF