masinák

 

Fórumok
PlayIT! élménybeszámoló
Wii Hungary!  Fórumok  Általános infók  Rendezvények,találkozók és minden,ami ide tartozik
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Ricsi1976
2012 nov 26 h , 09:52
Vendég

Király a képek hangulata
Vissza az elejére
MongooseNX71
2012 nov 26 h , 06:30
Vendég

A bulié is az volt. Csípem az ilyen banzájokat.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 nov 27 k , 01:01
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Azt elhiszem nagyon jó hangulatuk van az efféle összejöveteleknek fôleg ha még Cosplay is van.
Animax-on elszoktam nézni,hogy mekkora hatása és átadása van egy anime összejövetelnek.Szinte már kultúrája van neki.
Mondhatja akárki,hogy az a tizenéveseknek való,hát nem tom én szívesen ott tudnék lenni,akár jelmezben is,mert van pár kedvenc és így 30 éves fejjel sem szégyellem ez bevallani.
Az nem ember akiben nincsen egy kis gyerekes érdeklôdés,ez az én véleményem.
Vissza az elejére
Weboldal
Shepard
2014 dec 02 k , 08:54
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
Az idei téli PlayIT-et, Magyarország legnagyobb játék és szórakoztatóipari kiállítását az előző hétvégén tekinthették meg az érdeklődők. Az első nap már a bejáratnál hatalmas méretű tömegek hömpölyögtek, óriási érdeklődés volt a kezdetektől fogva s habár a szervezők felkészülten várták őket – hiszen külön sorban álltak a helyszínen jegyet vásárlók és az elővételesek – mégis elég sokáig tartott a bejutás. A helyszín több, nagyobb teremre került, tematikus felosztásra.

Várni, várni, várakozni...

Az idei utolsó előtti legnagyobb „kocka-találkozó” (ahogy egy fiatal frappánsan fogalmazott a bejáratnál) mindenesetre megért egy misét, volt itt minden mi szem szájnak ingere. A jéghegy csúcsa volt csupán a sok kipróbálható játék, a máig elérhető összes konzolra, legyen az retro, játéktermi, kézi, asztali, vagy a virtuális valóságba csöppentő szerkezet.

Ennek pedig nem vitrinben volna a helye.


Az elmaradhatatlan retro szekció.

A legtöbbet látogatott casual játékok – mint például a Call of Duty, vagy a Fifa - előtt természetesen hosszú sorok kígyóztak, de ezekből is készültek a legtöbb kiállított példánnyal. Ha már casual-nál tartunk, természetesen nem hiányozhattak, a különféle kis színpados tánc-, ritmus- és karaoke programok sem.
Az új multi platform címek mellett sok új, csak bizonyos konzolra megjelenő cím is kipróbálható volt, az itt-ott felbukkanó óriási kijelzőkön pedig új játékok bemutatkozó videói futottak. Mindent összevetve, aki a jövőben érkező nagy címekre volt kíváncsi, nem maradt le semmiről.


Természetesen nem működne egy ilyen találkozó online versenyek nélkül: ennek megfelelően rendeztek League of Legends, Counter Strike és Starcraft versenyeket, amelyek élőben, közvetítéssel együtt futottak egy-egy nagy kijelzőn. Üde színfoltja volt ugyanakkor a találkozónak a sok mini játék. Egy ilyen a konzolháború néven futott, ahol minden résztvevő kapott egy konzolos kitűzőt és az ellenséget kellett különféle módon lefényképezni (előadást hallgatva, cosplay-be öltözve, játékot kipróbálva, stb.). Így kreatív módon lehetett kisebb ajándékokhoz jutni a sok nagy színpadon zajló verseny mellett.

Az élő versenyes színpad.

Látszik a dögcédulám? Beszálltam a konzolháborúba.

A modding és a jövő technológiájára épített gépek is helyet kaptak: volt itt Oculus Rift-es bemutató, ahol kis sínpáron gördültünk végig, szintúgy a virtuális valóságban működő repülőgép szimulátor, de olyan versenyautó is, ami beépített hidraulikával és több íves képernyővel próbálta szimulálni a valóságot.

A kép nyomokban termékmegjelölést tartalmazhat.

Jobbra-balra dőlt, emelkedett.

Emellett egy csomó olyan szabadidő sport kipróbálható volt, mint amerikai focis célra dobálás, mászó fal, vagy célba rúgás. A rettegésre vágyók is megtalálhatták számításukat a zombie run-on, ahol egy előre kiépített akadálypályán és beöltöztetett statisztákon kellett keresztülverekedniük magukat. A hadsereg is kivonult, különféle mordályokkal. Megtalálható volt itt az olyan marok fegyverektől, mint a Glock egészen a sorozatvetőkön keresztül a komolyabb távcsöves puskákig minden. Súlyra, kinézetre, minden hogyan valódinak tűntek, épp úgy, mint a kiállított dzsip, amibe be lehetett ülni. Helyszíni gyakorlatra is lehetőség volt fegyverrel és mellénnyel együtt, amivel az állóképességünket is próbára tehettük.

Toborzás közben.

Egy dolog érdekelt volna még: ugyan a másnapi Super Smash Brothers versenyről lemaradtam, nem bánkódom, mert így is jól éreztem magam ezen az egy napon és mindenbe bepillantást nyertem, amire kicsit is kíváncsi voltam.[ Módosítva 2014 dec 02 k , 09:09 ]
Vissza az elejére
D@reeo
2014 dec 02 k , 09:31
Kereskedő


Regisztrált tag #4
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13
Lakóhely: Magyarország
Üzenetek: 1512
Nice, köszönjük a beszámolót!
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 dec 02 k , 10:25
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Nagyon szuper lett a beszámoló Shepard,szinte ott voltam én is a Play It-en.
Jövöre nincs mese,valahogy ki kell jutnom rá.Jó lenne összeverôdni így egy kisebb WiiHungary-s táborba és együtt végig császkálni az egészet.
Shepard ezer hála és köszönet a beszámolódért,nagyon jó volt olvasni.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 nov 29 v , 08:18
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Sajna idén nem sikerült kijutnom a PlayIT-re,de Shepi barátomnak igen úgy hogy hamarossan gazdagodhatunk az ô élménybeszámolójával és még nem biztos,de lehet,hogy bagszi anyu is megörvendeztet minket.
Jövôre pedig már én is nagyon szeretnék kijutni és ha ez sikerül,akkor egy tartalmasabb élménybeszámolóval is jelentkezni fogok.
Vissza az elejére
Weboldal
Shepard
2015 nov 30 h , 11:26
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
Idén én is csak egy kisebb, tematikus, képes beszámolót hoztam össze, mint nemrég Mongoose innen az oldalról. Úgyhogy lássuk is a fámát.

Nálam most a VR volt az egyik legérdekesebb kérdés, úgyhogy minden ilyen jellegű dolgot gyorsan körbe is jártam az expo-n. Volt hullámvasutas vetítés Szöul-ból, dinoszaurusz tojás keltés és Bosszúállók akció vetítés is. Mindegyik az Oculus keretein belül. Elég jól adta mindegyik az élményt, érdemes egyszer kipróbálni, akinek nem fájdul meg tőle a feje.

Volt pár multicím, ami érdekelt. Viszont idén úgy láttam a legjobban a Microsoft vitte a prímet, nemhiába... ők támogatták a rendezvényt is.

Egy kis élő pankráció és a Tomb Raider kalandpark (persze emellett volt gokart, amerikai foci, ping-pong és még egy csomó szabadidős lehetőség).

No és az elmaradhatatlan Star Wars Battlefront és a nemsokára megjelenő filmnek kijáró tisztelet a sok beöltözött statisztával, bábuval. Illetve az év arca, akivel sajnos csak egy homályos plecsnit sikerült összehoznunk... a lényeg azért látszik.

Elég komoly géppark volt a kiállításon, szinte mindenhol.A végére pedig a lényeget hagytam, a Nintendo színpada, ahol jó pár újdonságot és már megjelent játékot is ki lehetett próbálni (Yoshi's Wolly World, Mario Kart, Mario Tennis, Splatoon, Xenoblade X, Super Mario Maker és még lehetne sorolni őket...)[ Módosítva 2015 nov 30 h , 11:28 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2015 dec 01 k , 03:05
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Köszi az élménybeszámolót Shepikém.
Vissza az elejére
Weboldal
Zozo0525
2015 dec 01 k , 07:00

Regisztrált tag #5891
Regisztrált: 2015 okt 01 cs , 11:35
Üzenetek: 470
jó az élménybeszámoló, köszi. :-)
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3089 másodperc, 0.1451 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 70. Memória használat: 1,562kb