Mivel nem találtam ehhez hasonló topikot, gondoltam nyitok egyet. Majd az adminok eldöntik van-e létjogosultsága. Ide jöhet minden ami hangszerhez kapcsolódik. Akkor én bele is kezdenék. Hosszas vacillálás után eldöntöttem, hogy meglepem a családot egy pár gitárral. Akkor még nem tudtam mekkora fába is vágom a fejszémet. Hosszas guglizás után a hazai helyzetkép elég siralmas képet festett. Egyszerűen nem találtam sehol. Se újat, se használtat. Kb két hét után találtam utángyártottat. Azzal viszont az volt a probléma, hogy érdemleges információt sehol sem találtam. Már kezdtem feladni, mikor találtam leírást egy (nem kamuzok) norvég honlapon. Hála a gugli fordítónak sikerült elolvasni, és igen jó véleménnyel voltak róla. Hát meg s rendeltem, megjött, használtam. Most írok róla egy pár sort, hogy legyen pici hazánkban is egy pár sor!
König Electronic GAME-GUITAR11.
A gitár kompatibilis: WII, PS2, PS3 Az általam kipróbált összes wii játékkal tökéletesen működik, (Rock Band összes, Guitar Hero összes). Még ps3-on próbáltam, ott is tökéletesen működött. A Lego Rock Band-el még nem próbáltam, majd jelzem, ha lesz rá időm.
A doboz tartalma: gitár, vezeték nélküli vevő (usb és ps csatlakozóval), vállpánt. A gitár fogásra nagyon jó minőségű, masszív darab. Súlyra kb 3 kiló lehet. Használatához szükség van 3 db mikro elemre. Gombok masszívak, minőségiek. Játék közben egyik játéknál sem tapasztaltam laggolt.
Guitar Hero-nál: a remote-ot bele kell helyezni a gitárba és mehet a játék! Rock Band-nél: a remote-ot ki kell venni a gitárból, a vezeték nélküli usb vevőt be kell dugni a wii-be! Ez a része kicsit macerás, de szerintem megéri mivel, az összes gitár játékkal lehet zúzni. Egyenlőre ennyi, majd ha lesz még valami érdemleges majd jelzem.
Azért az árát elárulhattad volna mert én is kerestem annak idején egy havernak de csak gagyit és drágát találtam. Ez viszont nagyon pofás. A képeket le kéne kicsinyíteni mert széthúzza az oldalt.
Van. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a gitár. Ütemérzékkel rendelkező egyének előnyben. A játékokban általában van kb. 5 nehézségi szint. A legnehezebb fokozatban nagyon realisztikus a dobolás. Jól le lehet vele izzadni de ugyanakkor remek szórakozás. Ne hagyd ki, jobb, mint a gitár. Nekem speckó egy ilyen cuccom van Wii-hez: {link} Lehet csapatban is tolni, persze ha kell ének, gitár és dob akkor 3 Wii remote required. 2 van így lehet variálni, a dob-gitár jó párosítás társaságban. 1 gond volt vele, 1x vissza kellett a gitár miatt küldeni az egész csomagot, de gariban kicserélték az egészet.
Igaz nekem x360-hoz volt szett, de teljesen egyetértek Ricsivel, jobb a dob, mint a gitár. Egy dolgot hagyott ki, baromi hangos Persze lehet rá venni elvileg ilyen hangtompító huzatot, de én odáig annó nem jutottam el.
Egyébként valami böszme nagy lehúzásnak tartom Wii-n, hogy minden hangszerbe külön kell egy Wiiremote... föleg ha hozzávesszük, hogy marha drága is (eredetiről beszélünk ugye).
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games