Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Szerintem így jó ez a játék és kész. Van benne egy kis Kirby Epic Yarn és egy kis Yoshi Story. Remélem a közeljövôben lesz olyan Yoshi game is,ami a Yoshi Island-bôl (SNES) fog meríteni.
"Nem hivatalos források szerint a Nintendo-t elözönlötték reklamáló levelek a Január 23.-i Nintendo Direct bejelentés után, miszerint az új Yoshi játék nagyon hasonlít az évekkel ezelött kiadott PS3-mas címre, a "Little Big Planet"-re. Satoru Iwata, a Nintendo feje tegnap kiadott közleményében kifejtette, hogy miután leszált nagyrabecsült családi hátasukról, Nagaraja-ról és végre leült a fejlesztőkkel egyeztetni, arra a megállapodásra jutottak, hogy teljesen új kinézetet adnak a játéknak.
Már világot láttak a legújab elképzelések a Wii U-n 2013-ban megjelenő Yoshi kinézetéről:"
Regisztrált: 2011 máj 04 sze , 11:48 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 363
YaY Yoshi barátom még minidg vár wii-n ez az egyik utolsó felfedezettem rá mielött jött volna a ps3 (mmint a yoshi island nem ez az uj ez nekem nem tetszik hogy lenyulták a kirbyt mert neki jobban testhez állt!) Egy külön Yoshi game még érdekelt is volna Little Big planet koppintás? Nem azért de az mi ? Jaj tudom valami nagyanyó féle fonalakból álló hogy is mondjam gamé (ganyé) amihez több tizezer forintos dlc-k vannak hadjuk is ezt.. Hol van ez LBP?? Kirby már réges rég nagyobb gombolyagot görditett fel mig ez a játék még a tolban volt tinta formában!!
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ami azt illeti bíztam benne,hogy az E3 alatt mutatnak valami kis látni valót ebbôl a játékból,mert amit eddig tudunk róla az édes kevés. Én elôre nem írom még le,mert lehet még bôven min változtatni,hozzátenni vagy elvenni belöle ami csak a game hasznára válhat. Amúgy 3DS-re jött egy kajak olyan Yoshi game mint anno a Yoshi Island volt.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games