Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Jót kérdezel tőlem north... Wii-re anno a Wii Sport volt meg nekem meg WiiU-ra a Wii Sport Club (asszem így hívták),de a Resort az nem volt meg. Ammm...Switch-re olyan mint a Sport Resort nincsen,viszont a Ring Fit egy nagyon jó kis edzős játék,valamint még valami Fitness Boxing játék van Switch-re. Én amúgy egy Your Shape Fitness Evolved-nek nagyon tudnák örülni.Emlékszem anno a 2013-ast mennyire szerettem WiiU-n.Szegény Shepivel mindig csapattuk és Miiverse-re folyamatosan postoltuk,ki hogyan áll.
Apró-popó Miiverse..... Neked van ilyened?Ha igen akkor pergesd ki ide az oldalra te is szépen,mert kíváncsi vagyok rá. És a régiek közül akinek szintén van szeretettel várom az övükét is. Na akkor itt van az enyém...,de jó is volt ez a Miiverse... {link}
Bár igaz nincsen semmilyen "Mario Day" vagy hasonló dolog, hogy annak alkalmából bemutassam a jelenlegi hobbim gyümölcsét,ami már gyerekkoromban elkezdődött, viszont minden nagyképűségtől mentesen szívesen megosztanám veletek a jelenlegi Nintendo-s felhozatalomat,ami ha a gyerekkoromtól számítva az összes addigi konzolt tartalmazná,talán sohasem lenne vége ennek a videónak. Nem vagyok profi videós,így hát nézzétek el nekem ha kicsit amatőrre sikerült a videó, viszont a lényeget remekül megmutatja. Jó szórakozást a videóhoz és köszi hogy megnézted!
Ez meg a f*sza vidi között óriási a különbség. Igazából csak egy rövid bemutatónak készült csak túl sok minden került elő a szekrényből. Szét akartam szedni a videót külön részekre, talán úgy még jobb lett volna,de már nem volt hozzá kedvem hogy pepecseljek vele.A lényeg így is benne van.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games