Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A Föld körül keringő katonai műholdak egyik napról a másikra megsemmisülnek, aminek következtében teljesen felborul az országok közti erőegyensúly. Világszerte vérre menő összecsapások veszik kezdetüket, és a háborúnak egyedül egy magányos harcos vethet véget - persze kizárólag a mi segítségünkkel! A Devil's Third egy igazi hiánypótló alkotás a Wii U konzolon, hiszen eddig kevés ilyen pörgős, brutális és látványos hack'n'slash alkotással találkozhattunk a Nintendo konzolján. Tessék felkészülni, itt bizony ezres fordulatszámon pörög az akció, és egy másodpercnyi pihenőt sem kapunk a rengeteg kaszabolás és lövöldözés közepette!Hősünk változatos fegyvereivel kombók tucatjait alkalmazhatjuk a túlélés érdekében, ám ellenfeleinket sem kell félteni ilyen szempontból, sőt a Devil's Third monumentális főellenfelei még a legtapasztaltabb játékosokat is garantáltan megizzasztják majd!
A Dead or Alive- és Ninja Gaiden-sorozatok alkotójának legújabb, minden eddiginél véresebb játéka. Változatos fegyverek, képességek és kombók, amiknek fejlesztésével félelmetes harcossá válhatsz. Hihetetlenül látványos összecsapások és főellenségharcok, melyekhez foghatóval a Wii U konzolon még nem találkozhattunk!
Azért nem lesz ez annyira rossz játék ám... Ebben a videóban sok mindent megmutatnak és ha jól láttam,akkor úgy néz ki,hogy lesz co-op online multi is benne és lehet majd pályát is építeni.Ha csak nem benéztem.
Na bazz...A sok variálás közben véletlen kitöröltem a hozzászólást,még az a szerencse,hogy vissza tudtam hozni. Viszont a kérdés továbbra is megvan,nézzétek meg ti is a Nintendo Treehouse-os videót,aztán jöhetnek a vélemények.
Végre valami kis ízelítô a játékból.Egy durván 13 perces Gameplay videóban bemutatják az egyszemélyes kampányt,ami így elsôre sem tûnik rossznak,legalábbis nekem tetszik.Ez biza nem egy családbarát game,fröcsög a vér,a fejek röpködnek ezerrel,sôt még kisebb hentelések is vannak.Nekem nagyon tetszett az a rész amikor a kóterbôl kijön,valahogy nagyon eltalálták stílusilag. Egyszó mint száz szerintem jó lesz ez a játék.
Stílusos a kezdés kétségtelenül, meglátszik Itagaki keze nyoma. Jobban örültem volna, ha marad a NINJA stílusnál. Én nem tudom objektíven nézni a játékot, mert más platformon van sokkal jobb, de Wii U-n üdítő szinfolt lehet.
Ez így van,ezzel nem is vitatkozok.Néha szoktam csekkolni YouTube-on Xbox One-os és PS4-es játék videókat és....hát ja. Viszont,amitôl mindjárt dobtam egy hátast az az ára.Ha továbbra is 18-ért fogják árulni,akkor biztos hogy nem fogom megvenni mert az azért egy kicsit kurta erôs egy szimpla Wii U-s játékért.És nevetséges is.
Nem tom mit tartogat ez a játék,hogy ennyire árazták,de akármilyen is legyen ennyit biztos nem ér meg.Az egykori elhasalását ennek a cuccnak meg már nehogy velünk fizetesék meg.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games