2 hónap kellett ismét, hogy elkészüljek az újabb pályámmal. Nem időhiány hanem a teljes ötlettelenség.
Ghost House: 9B25-0000-02B3-DA76
A szellemeket úgy próbáltam elhelyezni, hogy ne okozzanak túl sok bajt. Inkább csak azért vannak ott mert ha már róluk neveztem el a pályát legyenek páran Piros érméket kell gyűjteni 10 darabot
Nem a legkönnyebb pálya de nem vészesen nehéz. Viszonylag hosszabb pálya mostani rekord idő kb. 4 és fél perc. Spoiler mögött egy kis leírás aki elolvassa annak nem marad túl sok meglepetés. Spoiler:
A pályán található pénzérmék felett rejtett blokkok találhatók, amikre szükség van a tovább lehessen jutni A falakba épített pénzérmék száma azt jelzi, hogy az utána követkző pályarészen mennyi piros érme található Bowser is van a pályán és kulcsot is őrizget ja és a gyerekeit sem hagyta otthon
Egy kis jelenlegi statisztika és pályarajz:
A másik pályám nem érem mért van az eypert-ek között ezt egy könnyű pályának szántam. Rövid is kevesebb mint egy perc a világ rekord... Többi pályám: {link}
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games