Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hát én beleuntam a letöltés és instalálásba,mert a kettô majdnem kétórát emészt fel,de ez természetes mivel nem egy 500Mb-os demóról van szó hanem egy több mint 6Gb-os Trial játékról.Ha reggel nem hozná nekem a futár,akkor én is végigszenvedném,de mivel hozza a GLS futár így feladtam a Trial-al való küzdelmet. Neked viszont kitartást és jó játékot vele.Remélem jól besza...at a game. (Nem vagyok túlságosan gonosz.Uggyyyeeee????)
az 17300 ft ha jól számolom. az a baj az eshopban minden nagyon drága:-( valami mário-t kellene ennem de mind drága ha jól látom. ez a játék nekem túl horror :-)
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
A Wii játékok olcsóbbak. 19 fontra vannak beárazva. Mikor megjelent, egy hétig 9 fontért lehetett hozzájutni.
Sajna az angol pénztárcához vannak viszonyítva. Ha lenne magyar eShop, talán nyomott lenne az áruk és nem ilyen horrorisztikus összegbe kerülne minden. (am már a bolti 3ds/wii u árak is zárkóznak fel a nyugati árazáshoz, egy 3ds devil survivor 14k oO Postával együtt rendeled meg Londonból ennyiért...)
hát ez az, lassan jobban megéri kintről rendelni játékokat. Nem is értem sok boltot? Várom mikor lesz a g2a-n nem csak japán régiósok. nézd ezt: {link} jó ár csak nem a mi régiónk sajnos. Bocs ha rossz topicba van folytassuk máshol?
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Azt hittem, hogy azért olcsóbb lesz a játék, mivel csak a limitált kiszerelés érhető el a boltokban, de a 40 font, még a szokásos 35 fontnál is több. Kíváncsi vagyok, hogy ilyen ár mellett megveszik-e elegen ezt a réteg játékot. Az amcsi játékok is mindig olcsóbbak... (kivéve az rpg-ket, mert azoknak az ára mindig a magaslatokban van, még használtan is)
Tetszik, sajnos nem jutottam el a 2. szellemtörténet végére. Jönni kellett munkába Így is késtem >.<
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games