masinák

 

Fórumok
Pikmin 3
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2013 dec 07 szo , 09:28
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
"Három pack jelent meg egyszerre, melyekkel bővíthetitek a misszióitokat. Az első térkép négy újraalkotott szintet ad hozzá a Collect Treasure! típusú küldetésekhez. A második, amely szintén csak két dollár, a Battle Enemies! játékmódot bővíti. 

Míg a harmadik, ötdolláros pack 8 megvásárlása után nyolc teljesen új pályát tölthetünk le, melyek többek között tengerparton, építési területen valamint házibuliban játszódnak.

Az eShopból érhetitek el a DLC-ket. Bármilyen meglepő."





Forrás: Dualscreen {link}
Vissza az elejére
Weboldal
Milli82
2014 nov 09 v , 09:12

Regisztrált tag #5532
Regisztrált: 2014 aug 28 cs , 02:21
Üzenetek: 5
Nekem nagyon tetszik a Demo.
Nem tudom a teljes játék mennyivel több, de mérte ellenére nagyon szép grafikája van.
Kb a Demo mérete 1,1GB
Érdemes kipróbálni, aki szereti a mászkálós korhatár nélküli játékokat.
Demo: 30 alkalom pedig elég sok játékot tesz lehetővé.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2014 nov 09 v , 09:18
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Nekem anno Gamecube-on megvolt az elsô része,ami már akkor nagyon tetszett,ez pedig a videók látván megintcsak a szívembe lopta magát.
Vissza az elejére
Weboldal
Shepard
2014 nov 12 sze , 08:15
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
Nekem is nagyon tetszik a demo alapján, végre valami stratégia jellegû játék konzolon. Tipikusan más irányítással, mint a többi hasonszôrû cím pc-n, de nem véresen komolyan véve magát...





[ Módosítva 2014 nov 12 sze , 11:47 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2014 nov 12 sze , 11:51
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Ez az Shepard,látom sikerül feltenni képet.
Hogy ne legyen kockás a kép csak annyit kell tenned,hogy a feltöltött képed legvégén a ..."_.jpg" elött lévô "_" alsó vonalat kitörlöd és máris tiszta lesz a kép.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 23 v , 09:41
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
TV





Ma kipróbáltam a demót és azt kell mondanom,hogy igen...Miyamoto-t nem lehet überelni.
Mivel korábban már volt szerencsém játszani Gamecube-on a Pikmin elsôrészével van némi tapasztalatom-e téren.
A Pikmin egyhez képest óriásit fejlôdött ez a harmadik rész,ha csak a Pikmin-eket nézem már ott van jókora fejlôdés mivel kibôvült a gárda.
Mivel csak egy demóról beszélhetek nem tudom ismertetni teljes egésszét a játéknak,de még így is azt mondhatom,hogy kitett magáért a Nintendo,mert eddig ennyire tartalmas demót még nem adtak ki.
A játékot tekintve sokkal tartalmasabb mint az elôdei,mert itt van lehetôségünk játszani Story módot,Mission módot és Bingó módot.A Mission mód egyfajta multiplayer,amit ketten lehet játszani.Azonbelül választhatunk,hogy ellenség vadásztban,gyümölcs vadásztban vagy Boss harcokban mérjuk össze tudásunkat.Én most csak a gyümölcsösset választottam,ami nagyon szórakoztató volt,így bátran ki merem jelenteni,hogy az ellenség vadászt és a Boss harcos is jó móka lehet.

TV





Most pedig jöjjön a Story mód.
A Nintendo volt annyira kedves,hogy egy olyan tartalmas demót adott nekünk,amiben négy teljes napot játszhatunk le és még az elért szintünket is eltárolja,hogy ha elértük a demó végét az újrajátszáskor ne kelljen teljesen elölrôl kezdeni minden.Így akár teljesen maximális szintre tudjuk kijátszani a demót.
Apropó négy nap...Nem félreérteni!Nem a demó 30 elindítási idô korlátja négy nap,hanem Olimar (aszem) 30 napos idôkorlátjáról beszélek.Na szóval kapunk teljes négy napot,hogy barangoljunk.Ez a négy nap nem kevés és elég ahhoz,hogy rendesen beszippantson a játék magába.
Kezdetben azzal kezdeném,hogy az elôdök is szépek voltak,de ez a Pikmin 3 valami fantasztikusan csodálatosra sikerül.Muttim bejött,hogy megnézze,mert neki is tetszik a Pikmin és azt mondta,hogy szinte olyan mint az igazi.A víz a táj és a nyövényzet olyan mint ha valódi lenne.Ezt én is csak megerôsíteni tudom.
A Story módot elindítva nem a megszokott kis ûrhajósunkkal Olimar-el találkozhattunk,hanem egy hármas csapattal.A történet nagyon egyszerû.A mi kis hármas csapatunk szülöbolygóján élô emberkék az ûrt kutatják hátha találnak a sajátjukhoz hasonló bolygót,ahol szintén van élet.Elindul hát több ûrhajós is,hogy felkutassa az ûr néhány szegletét,de mind hiába,mert sehol sem találnak életjelet.Ám egyszer csak egy ismeretlen jelet fognak a távoli ûrbôl és a mi kis hármas csapatunk rögtön el is indul,hogy megleje az ismeretlen jel helyét.Durván 300.000 fényévet repülnek az ûrben mire rátalálnak a titokzatos helyre.Ekkor valami hiba csúszik a számításukba és a landolást követve három felé szakadnak és egymástól távolabb zuhannak le a bolygón.

TV





A kapitányunk lesz aki a legelöbb magához tér,azonban ôt fogjuk a legrövidebb ideig irányítani,mert mikor magáhoztért elindulunk vele,hogy feltérképezzük a helyet.Mindjárt az elején találkozik a sárga Pikmin-ekkel és csodálkozásában azt sem tudja merre barangol,így eljutunk egy olyan sötét helyre,ahol valami dög lakozik és ezzel vége is a mi kis kapitányunk története.

TV





Na,de ekkor a csapat legifjabb tagja kezd el magáhoztérni és a kapitányhoz hasonlóan ô is elindul,hogy megtalálja a csapat többi tagját.Ekkor találkozik a piros Pikmin-ekkel.A piros Pikmin-ek segítségével el is kezdôdik a játék és a második napon rá is talál a srác a csapat harmadik tagjára,aki egy amolya anyához hasonló.Nos a történet röviden ennyi volt.

TV





A játékot lehet játszani Touch,azaz tapi móddal vagy a már megszokott gombos lehetôséggel.
Én a gombos variáció mellett maradtam és ahhoz képest,hogy a Pikmin elsôrészét Remote és Nunchuk párossal játszottam korábban,a Gamepad-es gombos variáció is meglepôen kellemes lett.Ha minden igaz itt is van rá lehetôség,hogy Remote és Nunchuk párossal toljuk a játékot,de aszem a Pro kontroller-t is támogatja a játék.Azért akinek megvan az eredeti játék az ezt erôsítse meg mert ezt nem 100%-ra mondom.
A Pikmin 3 nagyon tartalmas játék és nagyon sok is benne a lehetôség az elôdökhöz képest.Jelen esetben itt nem csak a napokra kell figyelnünk,hanem arra is,hogy a "frigónk" sem maradjon üres.A küldetéseink során az adott pályákon vannak különbözô gyümölcsök,amiket szerény véleményem szerint minél többet gyûjtünk be belöle,anna nyugottabbak lehetünk.Az elenségek is jóval összetettebbek és látványosabbak mint az elôdökben.
A változatos Pikmin univerziumnak hála ebben a részben kaptunk néhány igazán egyedi Pikmin-t,amik segíségével üvegkapukat tudunk áttörni vagy páncélos ellenségeket tudunk megfosztani a páncéljuktól,de akár az elektromos kapukat is tudjuk némely Pikmin-nel hatástalanítani.És ez még csak a kezdet.

TV





A Pikmin 3 egy nagyon tartalmas játék,olyan amit nem pár óra leülés mellett lehet végigjátszani és ez mellet egy hihetetlen csodálatos megjelenítésû és nagyszerûen megalkotott játék.
Azt még szeretném megemlíteni,hogy a Gamepad-es funkció nem merül ki egy szimpla térkép funkcióval,hanem például a gyümölcsök analizálását is a Gamepad-en lehet elvégezni,ami nagyon jópofa,valamint ha bejövô hívást vagy jelet kapunk azt is csak a Gamepad-en lehet megnézni és hallani.

Gamepad





A Gamepad-en tudunk még olyan dolgokat megnézni,mint a pályákon felszedett különféle adatlapok,a Pikmin adatbázist,a begyûjtött gyümölcsöket,a térkép és a fényképezôgépet.Apropó fényképezôgép...Sajnos a demóban nincsen rá lehetôségünk,hogy a Miiverse-re tudjuk post-olni a lefényképezett dolgainkat,de a teljes verziós játékban igen,valamint tudunk fókuszt és vakut is állítani,ami egy igazi fényképezôgép hatását kelti a játékosnak.Vaku például a sötét helyeken jó,míg a fókusz lehetôsége a távolabbi dolgok lekapásában.
Szóval az hogy a Gamepad-es funkció kimerül egy szimpla térkép funkcióban az nem igaz.Jah,és még olyan lehetôségünk is van a térképnél,hogy egy távoli pontot kijelölve irányíthatjuk oda úgy a karakterünket,hogy hozzá sem érünk az irányítókarhoz.

Gamepad





Mégegyszer elmondom,hogy a Pikmin 3 egy nagyon hangulatos és nagyon szép játék kellô nehézséggel,amit minden game-er hamar meg fog szeretni.
Ez idáig én is úgy voltam vele,hogy jó,igen nem rossz a Pikmin,de a demóval eljátszva nagyon megtetszett a játék,mert tényleg kajak odaszögez a tv elé.Aszem hamarossan én is beszerzem magamnak ezt a játékot,mert eszméletlen jó!
Nem hiába,ami Miyamoto agyából született meg,az csak egy fantasztikus és minôségi játék lehet.
Engem nagyon magával ragadt ez a játék,pedig csak a demóját próbáltam.

[ Módosítva 2014 nov 23 v , 11:31 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2192 másodperc, 0.0533 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 57. Memória használat: 1,486kb