Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Mert másnak nincs 3-5 éve egy játékra. Ez ilyen egyszerű. Mi is úgy fejlesztünk, hogy számba vesszük az adott időkeretet, mert nem szerencsés kicsúszni belőle. És ha az adott dolog nem fér be, akkor kihagyunk, vagy egyszerűsítünk rajta.
Sikerült a live goldot upgradelnem. 1 év 17.000 ft a kinguinon. Csak közel 3 évem lett, mert próba kép, vettem előre 1 hónapot és ha túl nyúlik a kártya a 3 év maxon, akkor nem aktiválja. (odaadtam öcsémnek)
Kölcséghatékonyság volt a cél am sokan csinálják azt, hogy hoznak létre új fiókokat, azon aktiválnak 1 hónapot 300 ft-ért, de én nem csak konzolon veszem igénybe a szolgáltatásokat, meg ez amúgy se egy jó dolog. Pl így nem tudnád saját accounttal igénybe venni a játék kedvezményeket, ha vásárolnál digitálisan, meg ne random fiókra menjenek az ingyen játékok.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Gyerekek valakinek eszébe jutott,hogy a Nintendo-nál készülőbe lenne valami új konzol?Elvileg idén lesz öt éves a Switch és ha a korábbi 6-7 éves ciklusokat nézzük akkor esedékes lehet a 2022-es E3-on egy szóbeli megemlítés arról,hogy készül már a következő next-gen Nintendo masina.Szerintetek?
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games