Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Asdd írta ...
Tényleg a Wii mennyi port szív be 1 év alatt?
Sok mindentôl is függ Asdd,például ki mennyit használja a Wii-jét,parkettás vagy szônyegpadlós a szoba ahol tartod a Wii-det,mennyire van magason....stb. Úgyebár eleve több por van egy szônyegpadlós szobában és ha még közel is van hozzá,akkor szegény Wii nyeli rendesen a port.
Szerintem sok port magába szív de főleg akkor ha készenléti állapotban tartod. Szerintem ha nincs Wiiconnect meg wifire fellőve akkor nem sokat szív be. Már megvettem vateráról a csavarhúzot remélem hétfőn megjön és akkor majd beszámolok az eredményekről. Lehet lövök pár fotót hogy kb tudja más mire számíthat ha szétszedi.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Készenlétiben??? were készenlétiben nem megy a ventilátor,így nem vándorol át annyi por a Wii-n keresztül.Nem? Na,de mindegy,egy alapos portalanítás biztos jól fog esni a Wii-dnek.
Nah megtörtént a szétszedés és portlanítás. Hát nem volt olyan gázosan mocskos mint gondoltam. Csak kevés por volt benne. Viszont a helyzetemen nem javított. Sajnos ki kellett kapcsolnom a standby connectet. Amióta kikapcsoltam tökéletes a hang, tiszta és hangos.
De legalább elmondhatom hogy láttam a Wii-met belülről
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games