Were ! Esteleg próbáld meg F27 szervizét. {link} Nagyon durva cuccokkal dolgozik a fickó, keni-vágja a forrasztásokat. Nekem 3 hónapja csinálta meg a PS3 YLOTD hibámat, tökéletesen ketyeg a cucc. Nem tom, a Wii -nél mit és mennyire kell, de azzal a forrasztógéppel sztem még két petesejtet is össze lehet forrasztani... Legalább egy e-mail váltást vagy telefonálást megér. Jah, és ha keresed, hivatkozz rám nyugodtan (moderálva az Alba-Digital -tól ,Székesfehérvárról). Olcsón dolgozik és rendkívül korrekt. Amúgy Szfvártól 15km -re van a "székhelye".
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
were írta ...
Igen Ricsi, több emberrel is konzultáltam erről és maga a gyanta nem okozhatja közvetlenül a gondot. Viszont a jelenléte arra utal hogy annál az elemnél nem biztos hogy 100as a forrasztás. Az ideiglenes javulást valószínűleg a takarítás okozta és az hogy a forrasztáson lévő mikro-repedések feltöltődtek ahogy piszkáltam.
Nem adom fel Mongoose max megvárom mig kijön a WiiU és telítődik a használt Wii piac aztán beszerzek egyet donornak, Így legalább hosszú távon biztosítom hogy mindenhez legyen alkatrészem: blutooth, wifi, driveboar, disc drive. Most jelenleg 20 körül tudnék venni Wii-t arra számítok hogy január környékén ez olyan 13 fele lemegy és akkor lépek ha az újraforrasztás nem segít.
Nem olyan nagy kunszt ám szétszedni Norbi, tők szépen vannak jelölve a csavarhelyek, nagyon hálás és könnyen szerelhető az egész. Még youtube videót sem néztem hozzá csak nekiestem, mert az alap szétszedést már kétszer végignyomtam.
Gondolom.Proji TV-mnél bizti nem bonyolultabb. De most,hogy így felhoztuk aszem valamikor én is szét kapom egy alapos puccenre,mert a porszívón kívül más portisztításon még nem esett át a kicsike.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games